Hirdetés

GameStar tábor 2017 - egy jó CoolerMaster egér mindig jól jön, pláne tíz

|

A CoolerMaster felajánlásából tíz boldog táborozó egy-egy Storm Alcor egérrel térhet haza a GameStar táborból!

Hirdetés

Jó egérre mindenkinek szüksége van, általában csak akkor szoktuk megérezni a különbséget, amikor kénytelenek vagyunk egy rosszat a kezünkbe venni. A Cooler Master tíz darab egeret dobott be az ajándékok közé, 10 táborozó most már egészen biztosan hazavihet egy ilyen csodaszép, 4000 dpi-s rágcsálót.

Hirdetés

A cikk írásakor kicsit ránéztem az árára is, és meglepődve tapasztaltam, hogy ennek a majd három éves modellnek az ára szép lassan közelít a prémium kategória felé. Annak ellenére, hogy nem ma gördült le a tervezőasztalról, még mindig 12-13 ezer forint körül tartja az ellenértékét - ebből is látszik, hogy minőségi darabról van szó. 

Az egeret megfogva azonnal érződik, hogy milyen könnyű, nagyon gyorsan lehet mozgatni bármely egérpadon. Jobbkezeseknek (sajnálom, balkezesek, de ezt nem nektek tervezték), nagyon kényelmes, pont beleillik a játékos tenyérbe. Két, viszonylag nagy oldalsó gomb található rajta, ezeket kényelmesen el tudjuk érni a jobb kezünk hüvelykujjával. 

Az egér hátán lévő CM logó négy különböző színben pompázhat, ez attól függ, hogy milyen érzékenységet állítunk be (ezt természetesen menet közben is tudjuk változtatni). Meglehetősen jól néz ki egy sötét szobában a fekete egér, melynek a háta vörös fényben világít, de a kék és zöld variációk sem rosszak. 

Aki szeretne egy ilyen egeret, az még az utolsó pillanatban jelentkezhet a jkovacs@project029.hu e-mail címen, az utolsó táborhelyeket töltjük fel, a vasárnap már indul a nyár legjobb hete, ne maradjatok le róla. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)