Hirdetés

GameStar tábor 2017 - házak és egy tápegység is gazdára talál az FSP jóvoltából

|

Régóta visszatérő támogatója a táboroknak az FSP, idén sem hagytak minket ajándékok nélkül.

Hirdetés

Sokan úgy gondolják, hogy a PC-k legfontosabb alkatrésze a méregdrága videokártya vagy az aranyárban mért processzor. Az igazság azonban az, hogy ezek az alkatrészek semmit sem érnek, ha nincs megfelelő áramellátás a gépben.

Hirdetés

Kezdő számítógép építőként sokszor futottunk bele olyan horrortörténetekbe, ahol az olcsó tápegység tönkrevágta ezeket az alkatrészeket, aztán meg volt nagy ajvékolás az olcsójános felhasználók részéről. Mi itt a szerkesztőségben évek óta használunk FSP tápegységeket és még egyetlen egyszer sem tapasztaltunk hasonló problémát, számtalan vihar által okozott áramszünetet túléltek már a számítógépeink.

2017-ben az FSP egy 600 wattos Dagger kompakt tápegységet dobott be a közösbe, ez a tábor végén egy táborozónál landol. A PSU a méretéből adódóan kiválóan passzol a kisebb házakhoz, tökéletes a VR-gépekhez, de akkor sem jön zavarba, ha egy nagyobb teljesítményű gamer PC-t kell meghajtania. Kifejezetten jó a hatásfoka, a 80 Plus Gold besorolása a garancia erre. Nagyon kurrens termékről van szó, Amerikában valamikor május magasságában dobták a piacra, ott 100 dollár körüli áron lehet megvásárolni, forintra átszámolva ez körülbelül 30-35 ezres tételt jelent (ennyi lesz körülbelül az itthoni boltokban). Teljesen moduláris, nem kell bajlódnunk a felesleges kábelekkel, ráadásul nagyon csendes, még a hálószobában is nyugodtan használhatjuk, nem fog igazán zavarni.

A tápegységek mellett az FSP meglepett minket még két számítógépházzal is, a CMT210-es midi tornyok kifejezetten jól néznek ki, tele vannak bővítő és ventilátor helyekkel, jelen pillanatban olyan 15-16 ezer forintért lehet őket beszerezni a komolyabb számítástechnikai üzletekben.

Jelenleg két helyünk van még szabadon a táborban, aki szeretne még az utolsó pillanatban jelentkezni és esélyt kapni arra, hogy megnyerje a fenti pazar FSP ajándékokat, az gyorsan írjon Juditnak, a jkovacs@gamestar.hu e-mail címre.

GameStar tábor 2017

Időpont: 2017. július 16-22.

Helyszín: Velence, IFI Szálló (Tópart utca 51.)

A tábor díja: 51 990 Ft

Jelentkezés: jkovacs@project029.hu

Facebook esemény: GameStar Tábor 2017

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)