Hirdetés

GameStar tábor 2017 - ezeket a nyereményeket adja a Gigabyte

|

A Gigabyte évek óta a GameStar tábor hűséges partnere. Ők az idén is velünk tartanak a napsütötte Velencei-tó partjára.

Hirdetés

A Gigabyte nem szokott spórolni az ajándékokon, számtalan nagy értékű alaplapot hazavittek már a táborozóink és akkor még nem számoltuk az olyan apróságokat, mint a nyakbaakasztók vagy a pólók, melyekhez szintén nehéz hozzájutni, ritkaságnak számítanak.

Hirdetés

A régi táborosok megszokhatták, hogy a regisztrációnál jópofa ajándékcsomaggal kedveskedünk a vendégeknek. Az új belépőknek ez meglehetősen furcsa szokás, hiszen eddig még egyetlen olyan táborról sem hallottunk, ahol ennyi ajándékkal fogadták volna az érkezőket. A Gigabyte az idén az összes táborlakónak egy csodaszép vörös Gigabyte pólót fog adni ajándékba, az alább mellékelt képen rendszergazdánk, Gábor pompázik benne modell karrierje kezdetén, érdemes egy kicsit gyúrni, hogy rajtatok is ilyen pöpecül álljon.

A Gigabyte a versenyekre bedob még három minőségi Aorus egérpadot, ezek darabja minimum 5000 forintba kerül, de megérik az árukat, meglehetősen tartós darabok, még évek múlva is ezeken fogjuk húzogatni az egerünket (akár azokat, amiket a többi szponzorunk dob be a tábor-ajándékok közé).

Az utóbbi években sorsolással döntöttük el, hogy melyik verseny nyertese melyik ajándékot kapja meg. Ez így igazságos, ráadásul az utolsó estére is marad egy kis izgalom, érdemes megnézni az arcokat a sorsolásról készült videókban.

Idén a Gigabyte egy kicsit megkavarta a szószt, mivel azt szeretnék, hogy a GIGABYTE GA-Z270-Gaming K3 gamer alaplapjukat az a táborozó nyerje meg, aki a CS: GO 1v1 versenyen mindenki mást maga mögé utasít. Érdemes tehát a hátralévő egy hónapban gyúrni egy kicsit erre a játékra, mivel ez a gamer alaplap testvérek között is megér vagy 45-50 ezer forintot.

A legjobb CS: GO-játékos tehát visszanyerheti a tábor díját, máshol nem nagyon fogtok találkozni ilyen lehetőséggel. A legújabb Intel processzorokat képes fogadni és persze DDR4-es memóriát, hogy csak a legfontosabb tudnivalókat mondjuk el róla. Emellett persze csodaszépen világít is.

A tábor jelen pillanatban megtelt, várólistánk van, de azért érdemes jelentkezni, mert az utolsó utáni pillanatokban egy-egy hely még fel szokott szabadulni.

GameStar tábor 2017

Időpont: 2017. július 16-22.

Helyszín: Velence, IFI Szálló (Tópart utca 51.)

A tábor díja: 51 990 Ft

Jelentkezés: jkovacs@project029.hu

Facebook esemény: GameStar Tábor 2017

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)