Hirdetés

GameStar tábor 2017 - vajon ki viszi el az MSI Radeon RX 470 8GB-ot?

|

A GameStar tábor 2017 nyereményfelhozatalának gyarapításához az MSI is hozzájárult, egy boldog táborozó a végén egy erős kártyával térhet haza. Egy másik meg egy plüss sárkánnyal.

Hirdetés

A visszatérő GameStar táborozók megszokhatták, hogy a táborból hazatérők jóval több cuccal mennek haza, mint amennyivel érkeztek. Posztereket, nyakbaakasztókat és hasonló nyalánkságokat ipari méretekben osztunk szét, de most nemcsak az apróságokról van szó. 

Hirdetés

Évről évre nagy értékű, több tízezer forintos ajándékokat nyerhetnek meg a naponta megrendezésre kerülő versenyeken a játékos kedvű lányok és fiúk. Igyekszünk minden évben minél több nagyobb értékű ajándékot beszerezni, amiket mindenki szeretne hazavinni. Idén az MSI egy pazar videokártyát ajánlott fel, amit az egyik szerencsés táborozó az utolsó nap a hóna alá csaphat.

A kártya egy MSI Radeon RX 470-es lesz, ráadásul 8GB memóriával felvértezve. Hardveres szakértőnk szerint jelen pillanatban a többletmemória nem sokat számít, de a jövőben előfordulhatnak olyan játékok, ahol bizony jól fog jönni az az átlaghoz képest plusz négy gigabyte. A középkategóriás kártya a legtöbb játékot szépen viszi 50-60 képkockával, teljes részletesség mellett; a Witcher sorozat harmadik része győzött meg minket igazán, a teszteken gyönyörűen futott Ultra részletesség mellett. Ez a teljesítmény a mostani játékokhoz tökéletesen elegendő, persze csak akkor, ha megelégszünk a full HD felbontással. Mikor még piacon volt, a legjobb áron 80 ezer forintért lehetett megszerezni, mostanában azonban elég esélytelen, hogy egy ilyen kártyát ennyiért megkaparintsunk,  bőven 100 ezer forint feletti áron mennek el a hasonló GPU-k a virtuális pénzbányászok gerjesztette kereslet miatt.

Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen értékű kártya tökéletes fődíj lesz a 2017-es GameStar táborban. A kártyát az utolsó nap fogjuk kisorsolni a táborlakók között, így mindenki esélyt kap arra, hogy ezt hazavigye. Azoknak sem kell persze elkeseredni, akik nem nyerik meg, az MSI három óriási doboznyi ajándékot küldött. Megtaláltuk benne a tábor kabalafiguráját, egy óriási plüss MSI sárkányt, Judit egyből örökbe is fogadta.

Voltak még a csomagban csodaszép fejhallgatók, felfújható kardok és pajzsok, óriás egérpadok, 950 darabos legókészletek és két degeszre tömött táska, melyben mindenféle MSI-ajándékok lapultak. Ezek a nyeremények szintén gazdára találnak a táborban, már most van pár ötletünk a versenyeket illetően.

Erősen korlátozott számban még vannak helyek (szám szerint kettő) a július 16-án kezdődő táborba, akit érdekel, az dobjon egy e-mailt gyorsan a jkovacs@gamestar.hu címre és reménykedjen!

GameStar tábor 2017

Időpont: 2017. július 16-22.

Helyszín: Velence, IFI Szálló (Tópart utca 51.)

A tábor díja: 51 990 Ft

Jelentkezés: jkovacs@project029.hu

Facebook esemény: GameStar Tábor 2017

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)