Hirdetés

GameStar tábor 2017 - nemcsak hardvereket lehet nyerni, hanem egy Nitro gamer széket is

|

Aki ült már gamer székben, tudja, milyen kényelmes. A Caseking felajánlásával egy Nitro Concepts C80-as is gazdára talál a GameStar táborban.

Hirdetés

Kevés rossz szokásom egyike az, hogy képes vagyok hosszú órákon át játszani PC-n. Nem mintha lelkiismeret furdalásom lenne emiatt, mások a lovira járnak vagy éppen online pókerezve verik el a család utolsó megtakarításait. Szeretek játszani, és főként az olyan játékokat preferálom, amikhez rengeteg idő kell. 

Hirdetés

Ötven felé közeledve azonban már kezdem kevésbé bírni a maratoni teszteléseket, egy-egy komolyabb menetnél azért nem ritka, hogy 50-60 órát (nem egy huzamban, de rövid idő alatt) is belepakolunk az összetettebb játékokba, ennyi tapasztalat kell ahhoz, hogy értelmes cikkeket adjunk le a magazinba. A teszt megírása után egyre gyakrabban érzem magam úgy, mint akit ledaráltak, megrágtak és kiköptek: fáj a nyakam, nyilal a hátam, görcsöl a lábam, zsibbad a tomporom és már az egeret sem tudom kényelmesen megfogni. Rájöttem, hogy a legtöbb panaszomért a kényelmetlen irodaszékem felelős, azt kellene lecserélni valami olyanra, ami javít egy kicsit a gamer életminőségemen.

Többször is kacérkodtam már a gondolattal, hogy beszerzek egy minőségi széket, de aztán a borsos árakat látva mindig sikerült lebeszélnem magam erről a luxusról. A 2017-es GameStar tábor egyik lakójának nem kell hasonló fájó döntést meghoznia, hiszen garantáltan egy ilyen gyönyörű és roppant izléses székkel fog hazatérni.

Maga a szék kényelmes, tartós és bármelyik gamer szobának a dísze lehet. Meglehetősen masszív darab, közel 15 kilogramm az összsúlya és 120 kilogrammig van hitelesítve. Jár hozzá egy év gyári garancia is, de az igazság az, hogy ezek a székek jóval többet kibírnak minőségi kifogások nélkül. Ha választanom kellene a GameStar táboros ajándékok közül, akkor egészen biztosan erre tenném a voksomat.

A két utolsó hely szabad még a táborban, aki szeretne jelentkezni és esélyt kapni arra, hogy egy ilyen klassz gamer székkel dobja fel a gamer kuckóját az gyorsan jelentkezzen a jkovacs@gamestar.hu e-mail címen. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)