Hirdetés

GameStar Tábor 2018: 1. nap - a tábor olyan, mint egy doboz bonbon

|

Elstartolt a 2018-as GameStar tábor, ahol rögtön az első napon egy igazi filmes hírességgel futottunk össze, valamint persze a vébédöntőt is megnéztük.

Hirdetés

Forreszt Gánp Velencén járt és elmesélte a táborozóknak legkedvesebb kalandjait. Azt viszont még ő sem tudhatta előre, hogy Franciaország 4:2-re legyőzi a horvát válogatottat a világbajnokság fináléjában. 

Hirdetés

Elérkeztünk a nyár legnagyobb bulijához: befutott az összes táborozó, beizzítottuk a gépeket, kipattintottuk a teraszra a babzsákokat, vagyis minden kész ahhoz, hogy egy teljes héten át gamer örömünnep legyen a Velencei-tó partján. A GameStar tábor megszokott stábjánál természetesen már az első napon elgurult a gyógyszer, de ez nem is csoda, hiszen maga Forreszt Gánp csücsült le egy padra az IFI szálló mellett. 

Idén a Chio (a tábor főtámogatója) nem csak egy halom rágcsálnivalót hozott, hanem egy csomó egyéb menő cuccal is telepakolták a GameStar tábor raktárát, ezek pedig napi sportversenyeken találnak majd gazdára. Vasárnap még csak a lazulás és a lelki-szellemi felkészülés ment a Chio chill zónában, az IFI szálló legnyugisabb és legkényelmesebb pihenőhelyén, de a tábor második napjától már pörögnek majd maguk a versenyek is.

A tábor végén pedig egy sportkedvelő fiatal, aki részt vett az összes Chio sportprogramon, helyet kell hogy keressen a táskájában egy hatalmas gamer monitornak is, amelyet a Chio és a PC Land ajánlott fel. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)