Hirdetés

GameStar Tábor 2018: 2. nap - a győzelemért bármit

|

Bár az idei tábor mottója, hogy a részvétel a fontos, a táborlakók bármire hajlandóak a győzelem érdekében.

Hirdetés

Ezerrel dübörög a GameStar tábor, már az első aktív napon egymásnak feszültek a srácok, hogy minél előkelőbb helyet szerezzenek meg a sorversenyben.

Hirdetés

A tegnapi laza, bemelegítő nap után most igazán felpörögtek az események. A Chióval közösen a hét minden napjára összeraktunk egy mókás feladatot, ahol próbára tehetik magukat a srácok. Volt is izgalom bőven, de a délutáni mozgás után még hálásabbak voltak a táborozók a Chio Chill Zone-ért.

A felsőoktatásból érkező, sokadik táborukat nyúzó gamereket nem érték teljesen felkészületlenül a feladatok, hiszen gyakorlatilag egy gólyatábor light töltötte ki az első délutánt, ahol különböző mókás versenyek, kreativitást és fittséget igénylő kihívások várták a fiatalokat.

Nem babra megy a játék, hiszen az egyik táborozó (aki minden nap részt vesz a feladatokon) hazafelé már egy brutális gamer monitorral távozik majd, amit a Chio és a PC Land ajánlott fel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)