Hirdetés

GameStar Tábor 2018: 4. nap - ilyen egy hardcore e-sport tábor

|

Igazolt e-sportolókkal és profi edzői segítséggel készültek a táborozók a negyedik nap megmérettetéseire.

Hirdetés

Tovább dübörög a GameStar tábor, nehéz elhinni, hogy már túl vagyunk a felén. Pusztán azért számoljuk a napokat, hogy emlékezzünk, melyik program mikor mozgatta meg a táborozóinkat.

Hirdetés

Bár a tábor legnépszerűbb játéka egyértelműen a Rainbow Six: Siege, a belső PUBG bajnokságban is közel 50 ember küzdött a szerveren. Persze mindannyian tudjuk, hogy sérülések az e-sportban is előfordulhatnak, ezt megelőzendő alapos bemelegítéssel indítottuk a napot.

És persze nem lazsált az EndreMan vezette videós csapat sem, akik az idei tábor slágerét örökítették meg az elmúlt évek egyik legbetegebb videójában.

Nem véletlen, hogy a táborozók ilyen lelkesen vetik bele magukat a sportversenyekbe, hiszen péntek este közülük viheti majd haza valaki azt a gamer monitort, amit a Chio és a PC Land ajánlott fel.

A tábor alatt videóból van a kerítés, szóval ha valamikor, akkor most érdemes feliratkozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)