Hirdetés

GameStar tábor 2018: 5. nap - A velencei gyanú árnyékában

|

Az ötödik napon Nagy Dani YouTuber és barátnője, Rami látogatott le a GameStar táborba, ha pedig már úgyis itt jártak, csaptunk velük közösen egy nagyszabású kidobós bajnokságot. A tábor profi e-sport edzőjének sötét titkaira is fény derült csütörtökön.

Hirdetés

Az idei tábor talán eddigi legeseménydúsabb napján vagyunk túl, hiszen nemcsak YouTuberek látogattak meg bennünket, hanem az M2 is forgatott Velencén. Pontosabban nálunk.

Hirdetés

Napi sportprogramként ezúttal egy kidobós bajnokságban bizonyíthatták a srácok, hogy nem csak egérrel vagy kontrollerrel a kézben megy nekik a tökéletes célzás. Kemény fejlövések csattantak el, a csapatokat pedig Nagy Dani és barátnője, Rami melegítette be a meccsek előtt. Vendégeink a verseny után azt is megmutatták, hogy a kosárlabdával is mesterien bánnak. 

EndreMan és csapata a hét végéhez közeledve már teljesen szabadjára engedte zseniális őrületét, így születhetett meg A gyanú árnyékában különkiadása:

Ma este pedig már az is ki fog derülni, hogy a táborozók közül ki viszi haza azt gamer monitort, amit a Chio és a PC Land ajánlott fel.

Ha feliratkoztok, biztosan nem maradtok le az ezt bemutató videóról sem: 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)