Hirdetés

GameStar tábor 2018: 6. nap - végét vetik a zenének, s hazamennek a legények

|

A tábor utolsó napján meglátogatott bennünket Videojáték Zsolti, lezavartunk egy pörgős pingpong bajnokságot, este pedig a fináléban egy arcszaggató gamer monitor is gazdára talált.

Hirdetés

A 2018-as GameStar tábor első estéjén az egyik táborozónk azt kívánta, ez a hét sose érjen véget. Ezt sajnos nem tudtuk teljesíteni, de azért reméljük, hogy sikerült feledhetetlenné varázsolni a hatodik, egyben utolsó napot. 

Hirdetés

Erre pedig minden esély megvan, hiszen Videojáték Zsoltival közösen pár órányi kellemes pingpongozással töltöttük a délután, ez az átmozgatás pedig remekül jött az esti fináléban, ahol így már mindenki bemelegedett izomzattal tudott a menő lootokért vetődni. 

Természetesen az utolsó nap sem maradhatott el EndreMan és csapata videója sem, amelyben a srácok összegezték az idei tábort, illetve mikrofonvégre kaptak pár táborozót is (persze csak olyanokat, akik még ébren voltak és véletlenül sem rajzolt valaki cicabajszot az arcukra).

A hét legnagyobb kérdésére is választ kaptunk, kiderült, ki viszi haza azt a gamer monitort, amit a Chio és a PC Land ajánlott fel. Még egyszer gratulálunk Wagner Mártonnak! 

Jövőre is lesz tábor, de a feliratkozással felesleges addig várni, bökjétek be a megfelelő gombot még ma: 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)