Hirdetés

GameStar tábor 2018 - AORUS alaplapok és perifériák is gazdára találnak

|

A Gigabyte jól megszórt minket cuccokkal, amik természetesen mind a táborozóknál fognak landolni.

Hirdetés

A Cenega és az FSP nyeremények után most a Gigabyte következik, aki mindig bőkezűen ad cuccokat a táborra. Egy rakás merch mellett értékesebb nyeremények is gazdára találnak.

Hirdetés

Az ezévi csomag kiemelt tagja a Gigabyte Z370 AORUS ULTRA GAMING 2.0-OP alaplap, ami nagyjából 55 000 forintba kerül, tehát aki ezt nyeri, szinte a tábor teljes díját visszakapja. Támogatja a 8. generációs Intel Core processzorokat, rengeteg csatlakozóval és RGB Fusion támogatással érkezik, így nem csak sokoldalú, de nagyon szépen világít is.

Egy táborozó egy AORUS H5 sztereó gamer headsettel gazdagabban tér haza. Könnyű, de strapabíró, kényelmesen párnázott, és szabadon állítható, milyen színben világítson. Mikrofonja könnyen leszerelhető. Jack csatlakozása miatt bármilyen platformon használható, a világításhoz az energiát USB-ről nyeri, de természetesen anélkül is működik.

A sort egy egér, az AORUS M3 folytatja. 6400 DPI-s, Omron kapcsolós, testreszabható világítású, csúszásgátlós, teflon talpas, minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy a meccsek során a legjobbat nyújtsuk.

És mit sem ér egy egér megfelelő egérpad nélkül: az AMP500-ból öt darab is lesz nálunk. Az asztalra könnyen letapad, így nem csúszik el, viszont az egér könnyen siklik rajta. Emellett cseppálló és mosható.

Akármelyikre is vágytok, gyertek el a táborba; még lehet jelentkezni, sőt, a Chio ösztöndíjával ingyen táborozhattok!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)