Hirdetés

GameStar tábor 2018 - íme a CoolerMaster arzenál, amit hazavihettek

|

Gépházat, hűtőt, és egeret is szerezhetnek majd a táborozók.

Hirdetés

Miközben lélekben már a Velencei-tó partján vagyunk, testben még csak készülődünk a nyár legjobb hetére. Nemrég bemutattuk nektek a Cenega, az FSP és a Gigabyte ajándékait, most pedig következzen a CoolerMaster.

Hirdetés

A három felajánlott loot közül a legnagyobb és a legnehezebben hazavihető (ha úgy van, átpakoljuk a nyertes régi házából a cuccokat az újba, azon ne múljon) a MasterBox 5t gépház lesz, mely nem csak szép, sokoldalú is. Támogat E-ATX, ATX, Micro-ATX és ITX alaplapokat, 167 mm-es CPU-hűtők is elférnek benne, illetve mivel a belső tér 410mm-es, a nagyobb videokártyák behelyezése sem okoz majd problémát. Az elején és a hátulján található beépített ventilátor, de bővítésre ugyanúgy van lehetőség. Aki nem szeret hátul matatni, az elől található USB 3.0-s és jack-csatlakozóknak külön örülhet.

És ha már CoolerMaster, olyan nincs, hogy hűtő nem jár. A MasterAir Pro 4 csendes, de hatékony, nagy felületen hűt. Pillanatok alatt beszerelhető (pláne a fenti gépházba). 

Végül pedig egy nagyon kényelmes perifériából, a kiemelten tapadós MasterMouse S-ből is elvisz egyet valaki. Az egér 7200 DPI-ig állítható, görgője és hátulja 16.7 millió színben tud világítani. Öt programozható gomb van rajta. Beállításainkat elmenthetjük, és pillanatok alatt átvihetjük egy másik gépre az egérrel együtt.

Melyik tetszik a legjobban? Mire gyúrnátok a GS táborban?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)