Hirdetés

GameStar tábor 2018 - ezt kapják idén azok, akik hamar jelentkeztek!

|

Minden évben megajándékozzuk azokat, akik elsők között fizetik be a tábor díját és ezzel véglegesítik jelentkezésüket. Most egy elég király Trust táska lett a leggyorsabbak jutalma.

Hirdetés

Frissítve: Az Early Bird ajándékok elfogytak, de jelentkezni még lehet. 

Korábban írtuk: Mint azt már a múlthéten elárultuk, idén is lesz GameStar tábor. Ismét a Velencei-tó partját vesszük be, hogy egy hétig fürdőzzünk, játsszunk offline és online, beszélgessünk hajnalig, és ezt ismételgessük kifulladásig. Meg persze adjunk egy rakás lootot, mert jár.

Hirdetés

Ha láttátok az előző évek videóit, tudjátok, hogy óriási móka táborozni, és biztosan úgy érzitek, ti sem akartok kimaradni az élményből. Aki korán elkötelezte magát, egy Trust Lightweight Backpackkel gazdagodhatott azokon felül, amit majd érkezéskor kap. De mit is tud a rettentő egyszerűen elnevezett hátizsák?

Első és talán legjobb tulajdonsága, hogy nagyon könnyű, viszont tartós, és strapabíró: 10 kilóval lazán megterhelhetjük. 450 mm magas, 320 mm széles, és 180 mm mély, így egy legfeljebb 16 hüvelykes képátmérőjű laptopnak van benne hely a tépőzárazható, hátsó részen található rekeszben. Elé, a táska nagy zsebébe bepakolhatunk bármit, a vékony elválasztó megvédi a gépet a kopástól; de fülhallgatókat, kulcsokat, más, kisebb cuccokat vagy azt, amikhez könnyebben szeretnénk hozzáférni, érdemes az első zsebben elhelyezni. A masina mellett elfér akár egy pulóver is. Túrázáskor jól jöhet a két oldalsó, hálós tartó, amelyekbe bepattinthatunk egy-egy kulacsot vagy palackot.

A táska poliészterből készült, nagyon könnyű, viszont nem vízálló, és nincs kívülről párnázva, így nem nyújt teljes védelmet - ugyanakkor, mivel a laptop maga egyébként is a hátunkkal érintkező részen helyezhető el, kevés az olyan szituáció, amikor egy ütődés következtében megsérülhet. Vállpántjai nem eltávolíthatók, de állíthatók, teljes hosszukban párnázottak, ezért a zsákot hosszú távon is kényelmes hordani. Aki egy egyszerű laptoptáskát szeretne, amit akár túrázáshoz, netán bevásárláshoz (például a tábor éjszakába nyúló menetei során elfogyasztott üdítők és rágcsák újratöltéséhez) is használna, annak ez tökéletes választás lehet.

További információt a táborról itt találhattok. Siessetek, a helyek gyorsan telnek!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)