Hirdetés

GameStar tábor 2018 - ezt a Trust GXT 880 billentyűzetet is hazaviszi valaki

|

Sőt, nem is egy, hanem mindjárt négy játékos távozhat egy-egy példánnyal. A táborba nem csak az élmények, a nyeremények miatt is érdemes lesz eljönni. Ezek egyike a Trust GXT 880 mechanikus billentyűzet.

Hirdetés

Továbbra is lehet jelentkezni a 2018-as GameStar táborra, viszont a helyek gyorsan telnek, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, mindenképp dobjatok egy e-mailt a megfelelő helyre.

Hirdetés

Idén is lesznek versenyek, melyek győztesei (és nem kizárt, hogy második és harmadik helyezettjei) értékes nyereményekkel térhetnek haza. Valaki például egy Trust GXT 880-at kap, ami tökéletes fegyver bármilyen PC-s játékhoz.

A Trust gamerperifériáit már senkinek sem kell bemutatnunk, régi, tapasztalt gyártó a piacon, a hazai játékosok is jól ismerik. A GXT 880-as billentyűzettel ismét megmutatta a cég, hogy pontosan tudja, mi kell a tökéletes játékélményhez. A teljes méretű, masszív felépítésű, fekete periféria szögletes kialakítása jól mutat az asztalon, kompakt mivoltának köszönhetően pedig a szállítás sem okoz gondot. A gombok mérete szabványos, a kiosztás pedig angol, de nem kell aggódnunk emiatt, lévén a szitázás magyar, ami gamervonalon még mindig ritkaságnak számít.

A gombsapkák alatt speciális, GXT-White mechanikus kapcsolók rejtőznek, vagyis a Trust egyedi fejlesztésű megoldása. Ez mechanikus létére meglepően halk, az etalonnak tekinthető piros Cherry MX-hez képest kicsit puhább is, ugyanakkor nagyon gyorsan és pontosan kapcsol. Amiatt sem kell aggódnunk, ha a csata hevében nem pont középen találjuk el a gombokat, a leütés így is garantált, és a félregépelés esélye minimális.

Nem is lenne gamerbillentyűzet a GXT 880, ha nem kapnánk vele extrákat. Az első és legfontosabb a háttérvilágítás, amely fényes fehér színű, és a villogó módok mellett gombonként is programozható. Szoftverre nincs is szükség ehhez, mindent elérünk a billentyűzetről, sőt a fedélzeti memóriába el is tárolhatjuk gépfüggetlen beállításainkat. Az F1-F4 gombok makrózhatók, kapunk Game-módot, és a rollover is megoldott. Nem is lehet kérdéses, hogy a lekérdezés 1000 Hz-es, illetve gyorsbillentyűk segítségével a PC hangerejét is gyorsan és egyszerűen változtathatjuk. A gépen mindössze egy szimpla USB-portra van szükség a csatlakoztatáshoz, és máris indulhatunk csatába.

Ezt nagyjából 35 000 forintért vesztegetik, így aki megnyeri, nem keveset kap vissza a tábor díjából. További nyereményeinket sorban jelentjük be, nézzetek vissza, és tényleg ne felejtsetek el jelentkezni!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)