Hirdetés

GameStar tábor 2019 1. nap - elindult a nyár legjobb hete!

|

A táborozók megérkeztek, elfoglalták helyeiket, átvették a kezdő lootot, aztán társasoztunk meg játszottunk hajnalig.

Hirdetés

Egész hamar beindult a GameStar tábor, ami részben annak köszönhető, hogy a táborozók egyharmada visszatérő, így ők már tudják, mi a járás, pikk-pakk összeálltak a rendszerek, kezdetét vehette a móka.

Hirdetés

Az első nap az ismerkedésről szólt. A táborozókat három csapatra osztottuk, a srácok Csirke, Hunter és Szabi vezényletével bemutatkoztak egymásnak, csapatnevet és indulót választottak, majd elindult a jelentkezés a versenyekre (itt láthatjátok, mennyi loot talál majd gazdára, és ez még nem az összes). Most, amikor ezt a cikket közzétesszük, épp sorverseny zajlik, este pedig Mortal Kombat 11-ben mutathatja meg mindenki, hogy mit tud, mielőtt ismét körbeüljük az Audio Technikának köszönhetően feltuningolt asztalt, és túrunk valamilyen társast. Valószínűleg az Igen lesz, de az is lehet, hogy elkezdjük terraformálni a Marsot.

Aki nem tudott idén velünk tartani, mindenképp nézze meg a videót (meg a további napok összefoglalóit is), hogy lássa, jövőre miért lesz kiemelten érdemes csatlakozni!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)