Hirdetés

GameStar tábor 2019 2. nap - amikor mindenkit beterített a liszt

|

A GameStar tábor második napján a korábban kialakított csapatok sorversenyek keretében mérkőzhettek meg egymással, aztán sütögetéssel zártuk a napot.

Hirdetés

Már tegnap délutánra, nem sokkal a megérkezést követően sikerült a srácoknak átvedleni táborozóba. Ki játszott, ki a teraszon társasozott, vagy az Audio Technica chill zónájának kényelmes, felfújt puffjaiban időzgetett.

Hirdetés

A GameStar tábort azért is szeretik sokan, mert nem feszes a program: vannak versenyek, közös tennivalók, de egyébként nem kötözünk senkit a székekhez, hogy egy menetben toljanak bele három órát a Fortnite-ba. Van, aki vegyül a többiekkel, de olyan is, aki kihasználva a Velencei-tó közelségét, kiül a partra olvasgatni, aztán estefelé csatlakozik a dalolászó népekhez a teraszon. Tegnapra azért egy csapatépítő sorversenyt beiktattunk, aztán kolbászillatban Imagine-eztünk hajnali 4-ig. A lisztnek és a sütögetésnek, mint láthatjátok, semmi köze nincs egymáshoz egyébként, ez most ilyen kajaközpontú nap volt. Hogy hogyan került elő egyáltalán a liszt? Kiderül a videóból:

Iratkozzatok fel a csatornánkra, egész héten jelentkezünk majd napi beszámolókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)