Hirdetés

Még nem vagy biztos abban, hogy ott kell lenned a GameStar táborban? Segítünk dönteni!

|

Alig több mint egy hónap múlva újra itt a GameStar tábor, ahol egy héten át játszunk, a végén pedig sokan értékes ajándékokkal térhetnek majd haza.

Hirdetés

Előttünk áll még egy E3, egy lapleadás, meg mindenféle kalandos feladat, de lélekben már Velencén járunk. Július 21-27. között bevesszük az IFI szállót, ahol játszunk, beszélgetünk hajnalokba nyúlóan, hűsölünk a Velencei-tóban, és versenyeztetjük a táborozókat, hogy mindenki több cuccal menjen haza, mint amennyivel érkezett.

Hirdetés

Na de milyen is ez a tábor?

Nehéz szavakkal leírni a hangulatot, de szerencsére a modern technológiának köszönhetően napi beszámoló videókkal is be tudjuk mutatni, milyen élmény ott lenni a GameStar táborban. Ráhangolódásképp nézzétek meg például ezt az anyagot a tavalyelőtti tábor második napjáról:

De hasonlóan nagy szeretettel ajánljuk ezt is, melyet tavaly készítettünk, és amin látszik, milyen sok loot talált gazdára:

Sőt, ha ellátogattok erre az oldalra, megtaláljátok az összes korábbi videót (amit nem tiltott le a YouTube valami piszlicsáré okból), érdemes rászánni egy délutánt, átadni magatokat az élménynek, és hagyni, hogy elragadjon a hangulat.

Milyen programokra lehet számítani?

Videojátékokból azt pörgetjük, amihez épp kedvünk szottyan: Call of Duty 2-től a Quake Championsig, FIFA 19-től a Just Dance-ig minden lesz,  és természetesen semmi nem kötelező. Versenyeket is abból szervezünk, amiből ti szeretnétek. Emellett viszünk egy nagy doboz társasjátékot, illetve kihasználjuk, hogy az IFI szállóból kilépve rögtön a homokos tóparton találjuk magunkat, ahol tök jól lehet focizni, röplabdázni, meg ilyenek. Lesznek kötött, szervezett programok és szabad játék is.

És mit lehet hazavinni?

Az üdvözlőcsomagokat megpakoljuk loottal, így garantált, hogy érkezéskor mindenki kap valamilyen ajándékot. Emellett a versenyek legjobbjai támogatóink értékes ajándékait pakolhatják a zsákba: ebben az évben garantáltan beszáll a Nitro Concepts, az Audio Technica, a CoolerMaster, egy PlayStation 4-gyel a Sony, valamint sok-sok videojátékos pólóval és egyéb merch-csel a Cenega. A következő hetekben bemutatjuk, hogy pontosan mikre pályázhatnak a táborozók, figyeljétek a tábor aloldalát

Szeretettel ajánljuk ezt a cikkünket is, amiben valamivel hosszabban foglaltuk össze, hogy miért kötelező ott lennetek a táborban. Gyertek, még tudtok jelentkezni a tabor.gamestar.hu oldalon, és ha bármilyen kérdésetek van, tegyétek fel kommentben, vagy Kovács Judit kolléganőnknek az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel: +36-1/577-4373
(Hétköznap 09.00-14.00)
Email: jkovacs@project029.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)