Hirdetés

GameStar tábor 2019 4. nap - tánc, Tekken, Trackmania

|

Táborozóink még a negyedik napon is képesek voltak meglepetést okozni.

Hirdetés

Szomorú belegondolni, hogy szombaton már nélkülünk zárnak be az IFI Szálló kapui, nem lesz hajnalig társasozás a teraszon, vad Just Dance-elés, Beat Saberezés meg Rock Bandezés, és nem fűtik fel a termet a táborozók masinái.

Hirdetés

Na de az még messze van, előbb nézzük, mi történt tegnap, a tábor negyedik napján. A srácok ismét csapatokat alkottak, és négy állomáson kellett egy-egy feladatot teljesíteniük közös erővel. Volt aknakeresés, lepedős foci, móka, kacagás, indulók skandálása és Country Roads. Este aztán a társaság egy része a teraszt vette be, mások a konzolok elé ültek... vagy álltak, hiszen táncolni sokkal könnyebb úgy, ha nem akadályozza az embert egy szék. A többit (például azt is, hogy van köztünk egy profi trackmaniás) megtudhatjátok a videóból.

Iratkozzatok fel, lesznek még ilyen és más jellegű videók is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)