Hirdetés

Értékes fejhallgatót és mikrofonokat szerezhetnek majd a GameStar tábor 2019 lakói

|

Az Audio-Technica három nagy értékű nyereményt is felajánlott a táborozóknak, sőt, ők gondoskodnak arról, hogy két menet között el tudjunk lazulni.

Hirdetés

Folytatjuk a GameStar tábor 2019 nyereményeinek bemutatását, melyek mindegyikét a hét során zajló különböző versenyek legjobbjai között osztjuk szét. Persze az üdvözlőcsomagot is megtömjük majd minden jóval, de aki jól teljesít, extra értékes cuccokkal távozhat.

Hirdetés

A tábor ezüst fokozatú partnere a kiváló minőségű mikrofonjairól, fejhallgatóiról, egyéb hangtechnikai eszközeiről ismert Audio-Technica lesz, nekik köszönhetően három táborozó térhet majd haza a többieknél is boldogabban. Egy résztvevő egy ATH-AG1x fejhallgatót vihet el, mely messze átlagon felüli hangzást biztosít. Az 53 mm-es membránok, valamint a D.A.D.S. rendszer segítségével minden hangot tökéletesen hallhatunk, puha fülpárnái és kényelmes kialakítása garantálja, hogy órákon át élvezettel játszhassunk. A mikrofon tökéletesen szűri a környezeti zajokat, egyben kristálytisztán veszi a beszédhangot. Jack csatlakozós, így PC-vel, konzolokkal, okos eszközökkel is könnyen használható. Igazi prémium kategóriás eszközről van szó, aki ezt elviszi, bőven visszaszerezte a tábor árát - sőt, majdnem annak kétszeresét.

Gazdára talál továbbá egy ATGM2 mikrofon is, mely szintén tökéletesen szűri a zajokat és tisztán viszi át a hangot. Könnyen hozzákapcsolhatjuk a fejhallgatókhoz, használhatjuk PC-vel és PlayStation 4-gyel egyaránt.

A harmadik nyeremény egy ATGM1-USB asztali mikrofon, melytől ugyancsak az Audio-Technica termékekre jellemző kiváló minőséget kapjuk. Kezdő streamereknek tökéletes lesz, de azoknak is, akik neten tartják a kapcsolatot barátaikkal, rokonaikkal. 

A fentieken felül egyéb extrákat is kapnak a táborozók, köztük sörnyitókkal, legyezőkkel, nyakbaakasztókkal. Emellett az Audio-Technica berendez egy chill zónát, ahol lehet pihegni, zenét hallgatni, beszélgetni a nagy melegben, valamint meglátogat minket Kiss Imi, akivel egy jót fogunk majd dumálni.

A táborra továbbra is jelentkezhettek, minden infót megtaláltok a tabor.gamestar.hu oldalon, kérdéseiteket pedig szeretettel várjuk kommentben, vagy ha olyan, feltehetitek Kovács Judit kolléganőnknek, akit az alábbi elérhetőségek egyikén kereshettek:

Tel: +36-1/577-4373
(Hétköznap 09.00-14.00)
Email: jkovacs@project029.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)