Hirdetés

Menő egereket, füleseket és sok más csodát vihetnek haza a GameStar-tábor lakói

|

A Cooler Master szuper egerei, fül- és fejhallgatói közül is gazdára talál majd pár a 2019-es GameStar-táborban, valamint egérpadok és egyéb extra cuccok is lootolhatóak lesznek.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várni, július 21-én ugyanis Velencén elstartol az idei GameStar-tábor, a szerkesztőségben pedig egyre nehezebben lehet mozogni a toronyként magasodó dobozhalmok között, 2019-ben is ajándékokkal bőségesen megpakolva érkezünk majd meg az Ifi Szállóba. 

Hirdetés

A korábban bemutatott, tetemes mennyiségű loot mellett a tábor bronz fokozatú partnere, a Cooler Master is gondoskodni szeretne arról, hogy minél több táborozó ajándékokkal kitömött táskákkal induljon majd haza. Éppen ezért adtak például nekünk 5 darab CM-310-KKWO2 egeret, amivel nem csak hajszálpontosan oszthatjátok majd a fejlövéseket, hanem gamer perifériáról lévén szó, természetesen világít mindenhol, ahol kell, nem maradt ki belőle a kellő mértékű RGB-pompa sem. 

Messze nem ez lesz azonban az egyetlen jóság, amit bedob a Cooler Master: 2 db MH710 fülhallgató és 2 db MH751 fejhallgató is gazdára talál majd a Velencei-tó partján, továbbá MP510 egérpadból is lehet kettőt zsákmányolni. Az ajándékok sora még itt sem ér véget, ugyanis egyéb meglepetésekre, pólókra, sapkákra és hasonló remek cuccokra is lehet még számítani. 

Ahhoz pedig, hogy esélyetek legyen hazavinni ezeket, mindössze csupán jelentkeznetek kell a 2019-es GameStar táborba! Minden fontos részletet ezen az oldalon, ha pedig kérdésetek van, tegyétek fel kommentben, vagy keressétek Kovács Judit kolléganőnket az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +36-1/577-4373
(Hétköznap 09.00-14.00)
Email: jkovacs@project029.hu

Továbbra is érdemes figyelni a GSO-t, mivel az elkövetkező napokban újabb ajándékokról fogjuk lerántani a leplet. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)