Hirdetés

Értékes Noctua cuccokkal térnek majd haza a GameStar tábor lakói

|

Ebben a nagy nyári hőségben bizony szükség van a minőségi hűtésre. A GameStar tábor mindenről gondoskodik.

Hirdetés

Alig több mint egy hét van már csak hátra az idei GameStar táborig, ami az év egyik legjobb hetének ígérkezik. Videojátékok látástól vakulásig, vízpart, társasjátékok, versenyek, és persze annyi loot, amennyit nem győznek majd hazacipelni a táborozók.

Hirdetés

A Noctua rendszeresen kedveskedik valamivel a táborozóinknak, és ez idén sem lesz másként. A nyári mikulás zsákjában ott lesz egy brutális  NH-U12A proci hűtő, három NF-A12x25 PWM és három NF-P12 redux-1700 PWM ventilátor, valamint természetesen némi minőségi paszta is, hogy a már meglévő cuccaitokat is újra tudjátok kenni. Aki épített már gépet, az pontosan tudja, hogy a minőségi kiegészítők bizony nem olcsók, úgyhogy bizonyára nem fog szomorkodni, aki ezekkel térhet haza.

A temérdek lootot természetesen ti is hazavihetitek majd, ehhez csak jelentkeznetek kell a 2019-es GameStar táborba! Minden részletet megtaláltok ezen az oldalon, ha pedig kérdésetek van, tegyétek fel kommentben, vagy keressétek Kovács Judit kolléganőnket az alábbi elérhetőségeken: 

Tel: +36-1/577-4373
(Hétköznap 09.00-14.00)
Email: jkovacs@project029.hu

Figyeljétek a GSO-t, hamarosan újabb ajándékokat mutatunk meg nektek! 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)