Hirdetés

Ezért nem hagyhatod ki idén a GameStar tábort!

|

Versenyek, loot, hajnalokba nyúló beszélgetések a teraszon, móka, kacagás, egyhetes LAN-party a Velencei-tó partján - ott a helyed!

Hirdetés

Július 21-én rajtol az idei GameStar tábor, aminek központi témája ezúttal a battle royale, de ez nem jelenti, hogy mindenkit lekötözünk a Fortnite elé, vagy hogy a végén csak a legerősebb térhet haza épségben. Rengeteg mókás dolgot találtunk ki, amit azok is élvezni fognak, akik azt sem tudják, minek a rövidítése a PUBG, és persze nem hagyjuk el az olyan klasszikusokat sem, mint a CoD 4, a Quake, vagy a FlatOut. Már ha ti is szeretnétek.

Hirdetés

A jó hangulat, a kedves emberek, a Velencei-tó közelsége, és a partnereink által felajánlott jelentős mennyiségű hardver miatt mindenképp érdemes eljönni, de ha még egy utolsó lökés kell a jelentkezéshez, olvassatok tovább!

Noobozz le másokat élőben! (vagy játssz szépen)

A GameStar tábor alapvetően továbbra is ízig-vérig egy LAN-party, aminek atmoszféráját a hangos nevetés és a mechanikus billentyűzetek kattogása mellett csak néha töri meg egy-egy "DE NE LAGOLJ MÁR TE ROHADÉK!" felkiáltás, vagy egy finom, játékos alázás, aminek persze nem verekedés lesz a vége, hanem békülés, nevetés, esetleg revans. Nálunk mindenki megfordul az egyszeri gamertől az ország legjobb e-sportolójáig, a 14 éves feltörekvő játékosoktól a 30-at taposó old-school gamerekig. Azon leszünk, hogy a tábor végére ne csak ismerősök, hanem barátok legyetek, egy igazi csapat, akik aztán év közben is együtt nyomják. A GameStar táborok idején mindig egy fantasztikus társaság verődik össze, akik megtalálják a közös hangot, akár kőkemény játékról, akár lazulásról van szó. És persze mi, szerkesztők is ott leszünk, kedvesek vagyunk, szeretünk beszélgetni meg játszani, és nagyon szívesen dumálunk bármiről. 

Lazulj a parton, társasozz a teraszon!

A 60 gép által felfűtött teremnek van egy sajátos atmoszférája, de szerencsére pár lépésnyire lesz a Velencei-tó. Az elmúlt évekhez képest egy kicsit pattogósabbra vesszük a programot, ami természetesen nem azt jelenti, hogy ne kapnának szinte teljes körű szabadságot a táborozóink, sokkal inkább azt, hogy egy percre sem hagyjuk majd őket unatkozni. A videojátékok szórakoztatóak, de biztos, hogy rengeteg időt töltünk majd a homokos strandon is. Ha pedig nem akartok kimozdulni, de továbbra is az analóg szórakozást részesítitek előnyben, akkor választhattok abból a több tucat társasjátékból, amit leviszünk a táborba.

(Virtuális) vérre menő küzdelem

Bár ez egy nagyon barátságos közeg, egy kis versengésnek azért van helye. Minden nap összemérhetitek tudásotokat a legkülönfélébb játékokban a többiekkel, a legjobbakra pedig természetesen izgalmas ajándékok várnak. Minden programot azért nem szeretnénk előre lelőni, de ha már battle royale a tábor tematikája, akkor egy Twitch Rivals stílusú versenyt biztosan összehozunk valamelyik címből. Igyekszünk ugyanakkor széles spektrumot lefedni, csak a táborozókon áll, miből szervezünk versenyt: a Mortal Kombat, a FIFA és a Just Dance például állandó elem. Tényleg, nem mi sulykoljuk. 

Epic loot

És az is biztos, hogy senki nem távozik majd üres kézzel. A leggyorsabb jelentkezők garantáltan egy gamer fülessel lesznek gazdagabbak, de a támogatóknak hála ezúttal is rengeteg lootot viszünk magunkkal a táborba, amit hazafelé már nektek kell majd cipelni. Az elmúlt években periféráik, hardverek, gyűjtői cuccok, pólók, bögrék, és rengeteg olyan gamer relikvia talált gazdára, aminek mindenki örült volna, még azok is, akik egyébként nincsenek annyira mélyen a videojátékos kultúrában. Hamarosan többet is elárulunk ezzel kapcsolatban, figyeljétek a GameStar Tábor aloldalt!

Szóval mindegy, hogy hétvégi gamer vagy e-sportoló vagy, hogy PC-n vagy konzolon játszol, esetleg egyiken sem, csak a társasjátékok, vagy úgy általában a társaság miatt jönnél le. A GameStar táborban fantasztikus programok, remek társaság és bőséges loot vár, így biztosan megtalálod a számításod. Jelentkezz, mielőtt betelik a szerver!

Nézd meg a korábbi táborok összefoglaló videóit is, hogy képet kapj a hangulatról!

A táborral kapcsolatos minden infót megtalálsz ide kattintva, itt pedig jelentkezhetsz is. Ha kérdésed van, keresd Kovács Judit kolléganőnket az alábbi elérhetőségeken, vagy tedd fel kommentben!

Tel: +36-1/577-4373
(Hétköznap 09.00-14.00)
Email: jkovacs@project029.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)