Hirdetés

A 2019-es GameStar tábor egyik lakója egy PS4 Slimmel térhet haza

|

Nincs min pörgetni a Sony exkluzív játékait? Semmi gond, a GameStar táborban esélyed nyílik orvosolni ezt!

Hirdetés

A tapasztalt táborozok évek óta jól tudják, hogy érdemes jóval nagyobb táskával érkezni Velencére, mint amekkorában eltérnek a cuccaik, elvégre bőven kell majd a hely a lootnak is. Természetesen ez idén nyáron sem lesz másképp. 

Hirdetés

Hamarosan érkezünk majd egy részletes lootbemutató anyaggal is, ahol szépen sorban megmutogatjuk az összes bezsebelhető csodát, de addig is szerettük volna már most leleplezni az egyik legnagyobb attrakciót: az idei tábor egyik lakója ugyanis hazafelé már egy PlayStation 4 Slim konzolt is be kell hogy préseljen a tatyójába. Ez ugyebár a PS4 konzolok karcsúsított kiadása, úgyhogy legalább nem kell majd neki sok hely. Látjátok, a GameStar csapata mindenre gondol.

Ha bővebben is olvasnátok a táborról, akkor vessetek egy pillantást erre a cikkünkre is, amiben azt foglaltuk össze, hogy miért kötelező ott lennetek a táborban. Minden további infót megtaláltok, és a jelentkezést is megejthetitek a tabor.gamestar.hu oldalon, ha pedig bármilyen kérdésetek lenne, akkor tegyétek fel kommentben, vagy Kovács Judit kolléganőnknek az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel: +36-1/577-4373
(Hétköznap 09.00-14.00)
Email: jkovacs@project029.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)