Hirdetés

GameStar Tábor 2017: 4. nap - felháborító, amit a GameStar művel

|

Kultúra. Nem biztos, hogy a GameStar csapat ismeri ezt a kifejezést. Minden lerombolnak, ami szép, ami dicső, ami illik. Most saját gyártású dokumentumfilmjük tekinthető meg, saját felelősségre.

Hirdetés

Igen, kicsit megcsúszott a banda, most már a GS Tábor hatodik napjának reggelét tapossuk, de ez a cikk még csak a negyedik napról szól. Tegnap Paca, Csirke és én meglátogattuk a tábort, és ez annyira összezavarta Kacit, hogy nem írta meg az összefoglalót a dicső negyedik napról. És hát biztos jó ötlet a főszerkesztőre hagyni az ilyesmit, köztudottan nagylelkű, megbocsájtó típus vagyok, ezt mesélik rólam a munkanélküli hivatalban.

Hirdetés

Na de a lényeg. EndreMan elitalakulata olyat alkotott, amire már a bulváros felütést is kár lett volna erőltetni. Aki emlékszik még a Másfélmillió lépés Magyarországon című tévéműsorra, az már öreg, a többiek kattintsanak a linkre, művelődjünk kicsit közösen. Ennek hangulatát tiporta meg lábbal stábunk, lelkes táborozókkal kiegészülve. Kultúra és hagyományok gyalázata ez, megtekintését semmilyen körülmények között nem ajánljuk. Mert például ilyen pillanatkép is van benne:

Jó, hát aki még ennek fényében itt van, az bizonyára szereti a szellemi mételyt, kellemes szórakozást, felhőtlen kikapcsolódást kívánok. 

Újabb videó hamarosan, mi nem szerepelünk benne, mert inkább söröztünk a teraszon, Tekkent pörgettük, meg fürödtünk. Kicsit szégyelltem is magam, de már elmúlt. A tábor viszont még mindig zseniális, utólag is pacsi a brigádnak, izzadjatok büszkén, érezzétek jól magatokat!

Ne felejtsétek el, hogy a tábor ideje alatt kedvezményes áron vásárolhattok társasjátékokat a Gémklub oldalán, ha a GAMESTAR kuponkódot használjátok!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)