Hirdetés

GameStar tábor 6. nap - mindent felülmúlt az utolsó buli

|

Rengeteg ajándék, és legalább ennyi boldog arc a tábor utolsó videójában.

Hirdetés

Elképesztően gyorsan telt el az a közel egy hét, amit Velencén töltöttünk közel 50-en. A heti videókból remélhetőleg átjött, milyen a GameStar tábor hangulata, de ha eddig nem voltatok meggyőzve arról, hogy jövőre nektek is ott a helyetek, talán majd az utolsó nap összefoglalója megteszi.

Hirdetés

Nem fogok hazudni, nagyon elfáradtam a hét második felére a táborban, de mióta a GameStarnál vagyok, ez volt az egyik legjobb, ha nem a legjobb hetem. Fantasztikus kis csapat gyűlt össze, akik nagyon élvezték a programokat, és csak remélni tudom, hogy jövőre sikerül majd ezt is túlszárnyalni.

Most, hogy mindenki épségben hazaért, visszatérünk a gaminghez, pörögnek majd a videók ezerrel, iratkozzatok fel bátran!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)