Hirdetés

Lootmutató - ilyen ajándékok várnak a GameStar táborban

|

Alaplap, videokártya, mechanikus billentyűzet, de még egy gamer szék is gazdára talál majd a vasárnap kezdődő GameStar táborban. Mutatjuk, miért érdemes idén is velünk tartani.

Hirdetés

Már csak kettőt kell aludni és kezdődik az idei nyár legjobb hete, hiszen vasárnap a táborozók előtt is megnyitja kapuit a 2017-es GameStar tábor, ahonnan idén sem távozik majd senki üres kézzel.

A hét során rengeteg kihívás elé állítjuk majd a táborozókat, ahol nemcsak a videojátékokban, hanem például különböző sportokban is bizonyíthatják rátermettségüket. A legjobbakra pedig most is értékes ajándékok várnak: alaplap, videokártya, gépházak, tápok, gamer fülesek, mechanikus billentyűzetek, és persze nem utolsó sorban az idei év legjobb AAA játékai is ott vannak az ajándékok között. De ezt nézzétek meg inkább videón:

Ha nem akartok lemaradni a tábori beszámolókról, feltétlen iratkozzatok fel a csatornánkra:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)