Hirdetés

A Cenega gondoskodik arról, hogy GameStar-tábor lakói gamer relikviákkal térhessenek haza

|

Egy halom videojátékokhoz kapcsolódó pólót és egy ritka lootot zsákolhatnak be a táborozók a Cenegának köszönhetően.

Hirdetés

Vészesen közeleg a 2019-es GameStar-tábor első napja, hiszen a július 21-én fog elstartolni az idei buli, természetesen ismét a Velencei-tó partján, az Ifi Szállóban. Korábban már mutattunk nektek egy csomó menő ajándékot, amelyeket a táborozok fognak hazavinni az egyhetes móka után, most pedig egy újabb adag csodát jelenthetünk be. 

Hirdetés

A Cenega ugyanis volt olyan tündér, és megszórt minket egy rakás gamer loottal. Nagyjából 150 videojátékos pólóval és rengeteg fémdobozzal, térképpel, sapkával, kulcstartóval és egyéb jóságokkal érkezünk a helyszínre, ezek a cuccok pedig a teljesség igénye nélkül olyan játékokhoz kapcsolódnak, mint a The Evil Within 2, a Wolfenstein II: The New Colossus, a Dishonored 2, a Mortal Kombat 11, a Rage 2, vagy épp a Resident Evil 2. Láttátok például már a Rage 2 unboxing videónkat? Nos, az ebben a csomagban található gamer ereklyék közül is sokat bezsákolhattok a 2019-es táborban.

A temérdek lootot természetesen ti is hazavihetitek majd, ehhez csak jelentkeznetek kell a 2019-es GameStar táborba! Minden részletet ezen az oldalon, ha pedig kérdésetek van, tegyétek fel kommentben, vagy keressétek Kovács Judit kolléganőnket az alábbi elérhetőségeken: 

Tel: +36-1/577-4373
(Hétköznap 09.00-14.00)
Email: jkovacs@project029.hu

Figyeljétek a GSO-t, hamarosan újabb ajándékokat mutatunk meg nektek! 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)