Hirdetés

Minden napra jut egy kis sport a GameStar-táborban

|

Idén a megszokott remek programok mellett a Chiónak köszönhetően különleges sportversenyek színesítik a nyár legjobb hetét, az év legnagyobb gamer buliját, vagyis a GameStar-tábort.

Hirdetés

A 2018-as GameStar-tábor főtámogatója a Chio, akik nem csak egy ösztöndíjprogram keretein belül gondoskodtak arról, hogy egy tehetséges pályázó teljesen ingyen jusson el az egyhetes velencei kalandra, hanem temérdek sportfelszereléssel is felpakolják az IFI szállót.

Hirdetés

Ilyen remek eszköztárral a hátunk mögött pedig teljesen egyértelmű, hogy nem hagyjuk majd a sportcuccokat porosodni. Öt napon át, vagyis a tábor hetében hétfőtől péntekig napi sportversenyeken mutathatják meg a táborozók, hogy nem csak egérrel a kezében kemények, illetve a kontrollereken kívül a pingpongütőt és a lasertag puskát is ügyesen forgatják. Kisebb díjazásra minden nap végén számíthattok, de az igazi nagy attrakcióra a tábor végén kerül sor. Ekkor bedobáljuk egy kalapba mindazok nevét, akik egy versenyt sem hagytak ki, tehát hétfőtől péntekig öt napon keresztül részt vettek a sportprogramokon. Közülük egy szerencsés egy olyan értékes gamer hardvert vihet haza, amiért mi magunk is igazán sokra képesek lennénk. 

Elérkezett az idő, hogy napi bontásban eláruljuk, pontosan milyen sportversenyekkel is készülünk. Vasárnap ugyebár még csak megérkeznek a táborozók, kicsomagolnak és felmérik a helyszínt, ekkor szabadfoglalkozás keretein belül átnézhetik, mennyi menő eszközzel készült a Chio, amik az aktív kikapcsolódás mellett a táborlakók kényelmét is elősegítik majd - illetve testi épségét is, ugyanis király napernyőket is kapunk, szóval a huncut napsugarak sem szeghetik a kedveteket és csipkedhetik meg a bőrötöket.

Hétfőn kezdődik az első igazi feladat, ami a gólyatáborokból jól ismert sorverseny gamerekre szabott alternatívája lesz, többféle apróbb feladatot fűzünk majd egybe, de nem kell félni, nem fog fájni a dolog. Itt csapatokra osztjuk az ifjakat, szóval a móka és a mozgás közben a közösség összekovácsoló erejét is magán érezheti minden táborozó.

Kedden a PlayIT-ek és a Mozdulj Gamerek örök közönségkedvenc programja, a lasertag költözik le Velencére. Most tényleg kiderül, ki a legjobb lövész a csapatban. A tábor területét telepakoljuk akadályokkal, így valódi csatatéren ütközhetnek meg a bevetésre induló alakulatok. 

Szerdán gamer edzés következik, ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy közkedvelt videojátékokban kell levadásznotok egymást, ha azonban valaki kifekszik, annak a le kell gyorsan nyomnia pár fekvőtámaszt vagy felülést. Itt mindenki megérzi, hogy tényleg súlya van annak, ha előrerohan és bekap egy kósza fejlövés oktondi módon. 

Csütörtökön a tóra felállított vízi ugrálóvárat vesszük célba, itt a Ninja Warrior tévéműsorból ismert feladathoz hasonló mutatványra számíthattok, végig kell menni a pályán, mint egy valódi nindzsa. Ennél a programnál vendégek is érkeznek hozzánk. Ki már lehetne nagyobb segítségetekre egy ilyen feladat leküzdésében, mint Nagy Dani, aki maga is bizonyított már a Ninja Warrior műsorban. Rami, Dani barátnője is velünk tart, ő majd a sport előtti bemelegítésben segít nektek. 

Végül pénteken az elmaradhatatlan pingpongverseny következik, ami hosszú évek óta a GameStar-tábor szervez része. Ezen a napon a Mozdulj Gamer aktuális nagykövete, Videojáték Zsolti is lenéz a táborba, aki valószínűleg a fináléban, vagyis a nagy díjátadón is velünk tart majd. 

Nem árt továbbra sem, ha figyelitek a GSO-t, ugyanis a holnapi nap folyamán lerántjuk a leplet arról a nagy értékű gamer csodáról, amelyet a tábor végén pakolhat valaki be a puttonyába azok közül, akik mint az öt Chio sportprogramon részt vettek. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)