Hirdetés

Így tudsz bekerülni ingyen a GameStar táborba

|

Ha elég kreatív vagy, akkor idén a Chio fizet be téged a GameStar táborba, ahol minden nap különleges sportprogramokkal és ajándékokkal is készülünk.

Hirdetés

Tizenötödik születésnapunkra valami igazán különleges extrával akartuk feldobni a GameStar tábort, ezért is merül fel a Nyári Játékok ötlete, ami tulajdonképpen egy mini gamerolimpiának is tekinthető. A Mozdulj Gamer Mozgalom mögött hosszú ideje teljes vállszélességgel kiálló Chio támogatásának hála az idei tábor sporttal kapcsolatos eszköztára jó pár szintet lép felfelé. Ennek fényében izgalmas sportversenyeken indulhatnak a táborlakók, amelyekben ugyan díjazzuk majd a teljesítményt is, de a végső, nagy értékű díjra is mindenki esélyt kap majd, aki mind az öt napon ott lesz a versenyeken. Ezúttal tehát nemcsak a gépek előtt, hanem valódi kihívásokban is megmérkőzhettek, ráadásul egy csomó ajándék is vár rátok.

Hirdetés

Az sem lehet gond, ha még nem fizettétek be magatokat a táborba, mert a Chio egyvalakinek ösztöndíjat kínál, vagyis ők állják egy kreatív táborozó költségeit. Ritkán nyílik alkalom arra, hogy az ember teljesen ingyenesen biztosítsa be magának a nyár egyik legjobb programját, úgyhogy semmiképp sem érdemes lecsúszni erről a remek lehetőségről.

Kaci videó formájában is elmeséli nektek, hogy egészen pontosan miről van szó:

A Chio ösztöndíjprogramján bárki indulhat, aki betöltötte 14. életévét, azok is, akik a díj kifizetésével már regisztrálták magukat az idei GameStar táborba - számukra értelemszerűen a Chio visszatéríti az összeget.

A feladat végtelenül egyszerű: szabadon választott műfajban össze kell kötnötök a Chiót és a sportolást.

Ez lehet egy mókás kép, egy ötletes videó, akár még vers vagy dal is, tényleg csak a saját képzeletetek szabhat határokat. Ha valaki úgy érzi, hogy ő a megjelölt témakört mongol torokének formájában tudná a lehető legjobban előadni, akkor senki sem tartja vissza ettől, de azt sem tudjuk garantálni, hogy épp ez az előadás érinti meg leginkább a zsűri szívét. Persze mit értünk mi ehhez, lehetséges, hogy profi torokénekesek akadnak közöttetek.

A beérkezett pályaműveket 2018. június 30-ig várjuk a Mozdulj Gamer Facebook-oldalán rögzített poszt alá kommentben (jöhet ide a felöltött videótok linkje is nyugodtan, ha ebben a formátumban gondolkodtok), ezután a zsűri gyorsan kiértékeli alkotásaitokat, és kiválasztja közülük azt,

amelyik a lehető legfrappánsabban fonta össze a Chio csemegéit és a sportot.

Július 15. és 21. között, vagyis a GameStar tábor teljes időtartama alatt használhatja majd minden táborozó a Chio által felhalmozott, temérdek remek sporteszközt, kihívhatja a GameStar szerkesztőit, amikor csak kedve tartja (illetve amikor csak futja a mi erőnkből), hűsölhet a kipakolt napernyők árnyékában, és természetesen majszolhatja a finom rágcsákat, de ezeken túl délutánonként azt is megmutathatja, hogy nemcsak az FPS játékokban osztja a tökéletes fejlövéseket, hanem a való életben is úgy kúszik-mászik, mint az Assassin's Creed játékok főszereplői.

Öt versenynap délutánján eltérő izgalmas csapatversenyekkel készülünk nektek, annak pedig, aki ezeken mindennap részt vesz, esélye nyílik arra is, hogy hazavigye a Chio által felkínált értékes fődíjat.

Mindenkinek van esélye, aki egyetlen napot sem hagyott ki,  itt tényleg nem számít, hogy valaki az első vagy az utolsó helyen végzett, a kitartásotokat és az elszántságotokat díjazzuk.

Az idei GameStar tábor ismét remek alkalmat nyújt majd arra, hogy együtt bebizonyítsuk: a gamerek nemcsak a billentyűzetek mögött vagy épp kontrollerrel a kezükben kemények, hanem egy pingpongütővel is képesek olyan pontos szervákat leosztani, mint amilyen tökéletesen CS:GO-ban indítják útjára a győztes találatot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)