Hirdetés

Megvan, ki jöhet ingyen a GameStar táborba!

|

Lezárult a GameStar tábor ösztöndíj pályázata, melynek keretében egy valakit a Chio fizet be a hamarosan startoló táborba, ahol egyébként az összes táborozóra menő ajándékok várnak.

Hirdetés

Frissítve: Mivel Dániel végül sajnos nem tud eljönni a táborba, a zsűri új nyertest választott helyette. Így Németh Alexander lett a Chio ösztöndíjasa. 

Eredetileg írtuk: Egy csomó kiváló pályamű érkezett a Chio ösztöndíjas pályázatára, amelynek győztese teljesen ingyen jöhet el az idei GameStar táborba. Rajz, fénykép, vers és videó is színesítette a felhozatalt, és mondanunk sem kell, hogy a zsűrinek nehéz dolga volt; igazán kreatív módon oldották meg a nevezők a feladatot, vagyis a Chio és a sportolás frappáns összekapcsolását. 

Hirdetés

Végül azért csak sikerült döntést hozni, mi pedig örömmel áruljuk el nektek, hogy Domján Dániel lett az ösztöndíj nyertese, vagyis az ő táborozását fizeti a Chio. Dániel videójában Chio chipsek felhasználásával mutatott be különböző sportágakat.

Július 15. és 21. között viszont már a nyertesnek is ugyanannyi esélye lesz megszerezni a táboros Chio sportprogramok fődíját, mint az összes többi táborozónak: mindenki, aki részt vesz hétfőtől péntekig a napi játékos sportversenyeken, bekerül egy kalapba, és innen fogjuk majd kihúzni annak a nevét, aki a tábor egyik legkirályabb (és persze legértékesebb) ajándékát pakolhatja be a tatyójába. Mondjuk elég nagy táskát kell hozni ahhoz, hogy beleférjen a csomag, de ennél többet egyelőre még nem árulhatunk el róla. Hamarosan azonban újabb cikkekkel jelentkezünk, amelyekben lerántjuk a leplet a Chio sportversenyek fődíjáról és magukról a napi sportprogramokról is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)