Hirdetés

GameStar Tábor 2016 - ilyen ajándékokkal készül a Cooler Master

|

A tábor ezüst fokozatú támogatója, a Cooler Master is számos ajándékkal lepi majd meg a táborozókat.

Hirdetés

Már csak hármat kell aludni és kezdetét veszi a 2016-os GameStar tábor Velencén, amely idén is felejthetetlen bulinak ígérkezik. A szerkesztőségben halomban állnak az ajándékok, melyek egy részét a Cooler Master dobta be a közösbe. Lássuk, milyen ajándékokra számíthatnak a legügyesebb táborozók.

CM Storm Devastator Gaming Bundle

Aki használt már gamer kiegészítőket, az tudja, hogy lehetőség szerint érdemes azonos márkán belül maradni a perifériákkal, mert akkor biztos, hogy a különböző driverek nem bántják majd egymást. Itt jön be a képbe a Devastator csomag, amelyben egy három színben világító ergonómikus billentyűzet és egy hozzá igazodó, állítható DPI-vel rendelkező egér tartozik, így az asztalunkon egy kifejezetten mutatós szett kaphat helyet. Ebből rögtön hárman is hazavihetnek egyet-egyet.

CM Storm Resonar fülbedugós headset

Nincs könnyű dolga annak, aki játékhoz és utcai zenehallgatáshoz is szeretné használni a fülhallgatóját, hiszen egy hatalmas mikrofonnal furcsán néznek majd ránk a buszon. A Resonar egy kifejezetten mutatós kialakítású fülbedugós (vagy ha úgy tetszik agybadugós) headset, amely játékhoz és zenehallgatáshoz is ideális, akár otthon vagyunk, akár valahol úton. Az alumínium háznak köszönhetően strapabíró, a minőségi komponenseknek köszönhetően pedig remekül is szól.

CM Storm Ceres-400

Ha valaki ennél komolyabb, zajszűrős fejhallgatóra vágyik, az egy Ceres-400-at is behúzhat, melynek méretes fülpárnái garantálják, hogy az ablak alatt elsuhanó buszt ne, a mögöttünk trappogó ellenfeleket viszont annál tisztábban halljuk. A remek hangminőség mellé egy zajszűrős mikrofon is társul, így a többiek sem fogják hallani, ha körülöttünk épp zajlik az élet.

SF-17 notebook hűtő

Ha valaki hordozható gépen játszik, az tisztában van vele, hogy néhány óra játék után bizony komolyan felmelegedhet egy laptop, így ha nem akarjuk, hogy megolvadjanak az alkatrészeink a nagy hőségben, érdemes egy minőségi hűtővel is kiegészíteni a szettet. Az SF-17 akár a hatalmas, 19"-os notebookokkal is elbír,  állítható dőlésszögének köszönhetően játékhoz és munkához is ergonómikus felületet biztosít, a piros LED világításnak és a 4 USB csatlakozónak köszönhetően pedig még kényelmesebbé teszi a laptop használatát minden körülmények közt.

A tábor további nyereményeit megtaláljátok a GameStar tábor aloldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)