Hirdetés

Rengeteg társasjáték is vár a GameStar táborban!

|

A Gémklub jóvoltából a videojátékok mellé ezúttal is számos táblás és kártyás játékot viszünk magunkkal Velencére, hogy azok se unatkozzanak, akik már unják a kockulást.

Hirdetés

Aki volt már GameStar táborban, az nagyon jól tudja, hogy nem a gép előtt ülünk egész nap, hanem rengeteg unplugged szórakozási formát is kínálunk annak a közel 60 embernek, akik velünk töltik a nyár legjobb hetét. Az elmúlt évekhez hasonlóan a Gémklub ezúttal is egy csomó menő játékkal támogatja a tábort, hogy legyen mivel játszanunk. Idén azonban az otthonmaradók sem maradnak ki a buliból.

A játékokat úgy válogattuk össze, hogy az egyszerűbb játékoktól az összetettebb mókákon át, a klasszikus daraboktól egészen a legújabb sikercímekig mindenféle játékot kipróbálhassatok a táborban. Ott lesz például a sokak által kedvelt Ticket to Ride (amit a legtöbben csak Zug um Zugként ismernek), amiben egész Európát behálózó vasútvonalakat kell építenünk, vagy épp a Colt Express, ami egészen más oldalról közelíti meg a témát: ebben a vadnyugati játékban nem üzemeltetni, hanem pont hogy kirabolni kell egy vonatot. Ha már ennél a témánál járunk, érdemes megemlíteni a Vigyázat, vadnyugat! nevű játékot is: ebben a western lövöldében a kockadobás helyett elsősorban az ügyesség kerül főszerepbe.

A beszélgetős, asszociálós játékok kedvelői a Dixittel és a Fedőnevek legújabb kiadásával múlathatják az időt (ebben szavak helyett már képek szerepelnek a kártyákon, így még nehezebb az asszociáció), ha pedig valakinek inkább a rajzolás jön be, az a Firkaland kártyáin csillogtathatja meg tudását. Az idei tábor slágerjátéka kétségtelenül a Dice Forge lesz, amiben minden játékos a saját szerencséjének (és kockájának) kovácsa. Ebből a most megjelent csodából egy versenyt is rendezünk a héten a táborozóknak, ahol az első helyezett magát a társasjátékot is hazaviheti, a dobogósok pedig egy-egy Gémklub vásárlási utalvánnyal lesznek gazdagabbak.

Ahogy azt korábban említettük, akkor sincs okotok szomorkodni, ha esetleg lemaradtatok a helyekről, hiszen ha a GameStar tábor ideje alatt (július 16-23 között) felkeresitek a Gémklub weboldalát, akkor a GAMESTAR kuponkóddal olcsóbban juthattok hozzá kedvenc társasjátékaitokhoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)