Hirdetés

GameStar Tábor - ilyen volt 2008-ban

|

Reggelig tartó LAN-party, olimpia a tévében, extrafinom húsleves és kismacskák - Horányba utazunk vissza, ahol ha húsz ventillátor nem pörgött egyszerre, akkor egy sem.

Hirdetés

Paca számára igazán különleges a 2008-as GameStar tábor, hiszen itt ismerhette meg először az akkori szerkesztőket (akik közül még most is sokan csapatunkat erősítik), itt sikerült olyan kapcsolatokat kialakítania, melyeknek köszönhetően nem sokkal később ő is a GameStar csapat tagjává válhatott. Látjátok, már csak ezért is megéri befizetni.

Ha akarnánk egy toplistát csinálni arról, hogy melyik tábor a kedvencünk, a 2008-as horányi biztosan a top 10-ben kapna helyet. (Ez mondjuk nem nagy érdem, mivel kilencszer volt eddig tábor, de azért mégiscsak nagyon a szívünkhöz nőtt.) Volt itt CoD-ozás meg Jedi Academyzés (!) orrba-szájba, közösen izgultuk végig az olimpiát, hajnalig beszélgettünk a gépterem előtt, míg bent vagy egy játékos gépén zajló csatába, vagy valami izgi filmbe tekinthettünk bele a projektorra pillantva. Bár a Dunában szigorúan tilos volt fürdeni (következő összefoglalónkból kiderül, miért), mindenki a lehető legjobban érezte magát, a hely pedig olyannyira tetszett, hogy két év múlva is visszatértünk ide.

Mazur Pannija is jó barátságot kötött a helyi cicákkal, akik az ebédlő melletti virágtartóban éltek. Ja, mi sem értjük. Mindenesetre amit biztosra tudunk, hogy idén is rengeteg nyeremény fog gazdára találni a július 14. és 20. között a Velencei-tó partján fekvő IFI szállóban megrendezendő GameStar Tábor 2013-ban. Csupán egy naptár kell ahhoz, hogy kiszámolhassátok, valamivel több, mint két hét múlva már ott süttethetjük a hasunkat a monitorok fényében. Még nem késő jelentkeznetek, de már tényleg csak pár hely van, ha nem szeretnétek lecsúszni róla, mindenképpen jelezzétek részvételi szándékotokat Mocsáry Józsefnek, Mocsynak a jmocsary@gamestar.hu címen.

Itt egy bónusz kép, szintén a 2008-as táborból, csak hogy lássátok, hogy nézett ki akkor egy offline verseny: 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)