Hirdetés

Genius egerek, fülesek és billentyűzetek a 2017-es GameStar táborban

|

Ezerrel dübörög a tábor, fogynak a versenyek és a táborlakók egyre izgatottabban találgatják, hogy milyen nyereményeket vihetnek haza a tábor végén.

Hirdetés

A Genius jóvoltából tizenkettő kiegészítő talál új gazdára péntek este a záróparti előtt. Minden eszközből három-három darabot hoztunk le Velencére, de az elszállításuk már másoknak lesz édes teher.

Fejhallgatóból a HS-520 típust ajánlották fel, melynek elég hosszú USB kábele van, párnázott fülvédők védig a fülünket a horzsolásoktól és persze ott van rajta az elmaradhatatlan mikrofon, amiben jól bele lehet kiabálni fejlövéskor. Egér is volt a támogatói csomagban, az NX-7000 minden sallangtól mentes mezei egér, ami jó szolgálatot tehet vészhelyzetben.

A füles és az egér mellé dukál még egy billentyűzet is, ez a KB-210-es típus lesz, korrekt kis hagyományos klaviatúra, sokáig használtam ilyet a szerkesztőségben, nem volt vele gond.
A negyedik szeretetcsomag egy egész korrekt pakk, ebben mindhárom kiegészítő megtalálható, a nyertes egyszerre lesz boldog tulajdonosa egy egérnek, egy billentyűzetnek és egy fejhallgatónak. A KMH-200 csomag a Genius jól ismert skorpiós családjába tartozik, ezeket a termékeket kifejezetten gamereknek találták ki.

Az idei táborba már értelemszerűen nem lehet jelentkezni, de aki lemaradt az se keseredjen el, lesz GameStar tábor 2018 is. Addig is nézzétek a napi összefoglaló videókat, azok elég rendesen visszaadják a tóparti hangulatot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)