Hirdetés

GS Hype - GameStar tábor, Aliens: Colonial Marines, Persona 5, Robot Vacuum Simulator 2013

|

Julcsi mai hírei: péntekig jelentkezhettek a GameStar táborba, Aliens: Colonial Marines DLC jöhet és beregisztrálták a Persona 5 domainjét.

Hirdetés

A keddi Hype-ban Julcsi mesél nektek a játékvilág híreiről. Egy nappal közelebb a hétvége, és így a GameStar tábor is, de a hétköznapoknak sem kell szürkének lenniük.

Ismeretlen okokból pár nappal az esküvője után elhunyt a 34 éves amerikai újságíró, Ryan Davis. A Giant Bomb vezető szerkesztője volt és korábban a Gamespotnál is dolgozott. A GameStar csapata őszinte részvétét fejezi ki a fiatal újságíró feleségének és hozzátartozóinak.

A most megjelent Playstation trófeák arra engednek következtetni, hogy hamarosan érkezik az Aliens: Colonial Marines új DLC-je. Már csak egy kiegészítő hiányzik a játék Season Pass-ából, úgyhogy valószínűleg a SEGA hamarosan be is jelenti a Statis Interrupted-et.

Vasárnap kezdetét veszi a 2013-as GameStar tábor, és az utolsó helyek még betöltésre várnak, egészen péntekig. Jobb ha siettek a jelentkezéssel, már csak egy-két hely maradt, és ha másért nem is, az értékes ajándékokért érdemes lejönni. Az ajándékok teljes listáját és további infókat a GameStar tábor blogon találtok.

Reményeink szerint hamarosan bejelentik a Persona 5-öt. Erre már az RPG 2009-es része óta várunk, és bizakodásra ad okot, hogy az Atlus és az Index Corporation most beregisztrálta a Persona 5 domaint. Persze lehet, hogy ezzel csak az anyagi problémákkal küzdő cég próbálja megtartani a bizalmat a befektetőkben, de reméljük hogy nem ez a helyzet.

Mindenki megnyugodhat, ugyanis itt a Robot Vacuum Simulator 2012 folyatása, a zseniálisnak ígérkező Robot Vacuum Simulator 2013. Hatalmas fejlődésen ment keresztül tavaly óta, gyönyörű designt és fordulatos játékmenetet tartogat nekünk a játék. Nézzétek meg a trailert, és mondjátok el, hogy milyen DLC-ket szeretnétek hozzá.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype, és ha már itt vagytok, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra mert érdemes.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)