Hirdetés

GS Tábor 2011 - a második nap krónikája

|

Új nap, új tét, új lehetőség. Megkezdődtek az erőpróbák.

Hirdetés

Elkezdődött a versenyek szervezése, sőt, a Dirt 3-ban már össze is mérhették erejüket a jelentkezők. De nem csak ebben az egy játékban szerveztünk versenyt, hanem, van GRID, FIFA, Call of Duty 4, Starcraft 2, kvíz, sakk, és még sok más is, amit most nem sorolnék. A nyeremények szívmelengetőek, sokak szemébe fog könnycseppet csalni az öröm, de jelenleg még nem lőnénk le a poént.

Ahogyan az előbb olvashattátok, a Dirt 3 verseny 15 fő részvételével megkezdődött, ami azért is érdekes, mert díjazás szempontjából is jóféle dolgokat fognak hazavinni a dobogósok, de ami a legkeményebb, hogy maga a verseny egy igazi drámával kezdődött. A futamok levezénylését Disorder és RG koordinálták (és koordinálják, hiszen még tart), és a jelentkezőket 3x5 fős csoportokba osztották, ahonnan a három legjobb (azaz összesen 9) fő jutott tovább. A versenyzők ugyanolyan autóval, ugyanazon segítségekkel, ugyanazon pályán törekedtek arra, hogy a legjobb időt érjék el. Még a kameranézetet is szabadon lehetett megválasztani, de mindenki a motorháztetőre "ült", és úgy nyomta a gázt. A dráma rögtön az első próbálkozónál történt, aki DGeri  nickre hallgat, és igazán profin terelgette az autót, komoly esélye volt  a győzelemre, ám a háromperces pálya végén a legutolsó kanyarban a belső íven lévő árok megdobta, és már nem tudott korrigálni, így a cél helyett a mellette lévő kerítésnek csapódott, totálkárra törve a Fiatot. Tulajdonképpen az utolsó centin veszítette el a versenyt, ami a körülötte állókat is teljesen ledöbbentette, de ez egy technikai sport, a szabályok pedig egyértelműek. Az sem vigasztalta, hogy a csoportjában egy másik próbálkozó is hazavágta a versenygépet, de a kiesettek számára mégis él a remény, hiszen az említett esemény okán a lebonyolítók úgy döntöttek, hogy a kiesettek számára lehetőséget biztosítanak egy vigaszági megmérettetésre, ahol a legjobb időt elérő úriember fog ajándékot kapni. A ralibajnokság zárófutamaira ma 14:00-tól kerül sor, amiről videofelvétel is fog készülni, most pedig két percben nézzétek meg BAKI-t, hogy milyen kegyetlen koncentrációval nyomja a Dirt 3-at. A videó természetesen az ő hozzájárulásával került feltöltésre.

Tegnapi napon került sor a pólósorsolásra is, ahol a szponzorok által biztosított pólókat sorsoltuk ki a táborozók között, a választék pedig a Devil May Cry 4, Resident Evil 5, FarCry 2, Witcher 2, Splinter Cell volt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)