Hirdetés

GS Tábor 2011 - az utolsó két nap krónikája, jó bőven

|

Minden jónak vége szakad egyszer, így van ez az idei táborral is. De nem baj, mert maradt egy raklap kedves emlékünk. Figyelem! Hosszú cikk következik!

Hirdetés

A 6. nap

Az utolsó előtti nap egyértelműen a nyeremények kiosztásának jegyében zajlott, hiszen addigra véget ért minden verseny, és elkészültek a helyezésekről szóló listák is. A tábor kiemelt támogatójának, az ASUS-nak köszönhetően a FIFA 11 nyertese egy...jajj, szipogni kezdek, amiért nem az enyém...szóval egy EAH 6870 DirectCU grafikus kártyát nyert.

A FIFA 11 kapcsán még annyit, hogy Gyu iszonyatosan kemény gyakorlásba kezdett már ma, hogy jövőre úgy gázoljon át mindenkin, mint bosszúálló traktoros a kísérleti parcellán. Szintén ASUS terméket nyert a CoD 4 győztese is, méghozzá egy Crosshair V Formula alaplapot. 

Támogató partnereinknek köszönhetően a Dirt 3 nyertese a szoros döntőt követően egy Sapphire 6950 VGA kártya boldog tulajdonosává vált, amivel egy darabig nem lesz gondja a játékok megjelenítését illetően. Ugyancsak a Sapphire gondoskodott a Guitar Hero legjobbjáról is, aki egy Sapphire P67 alaplapot gyömöszölhetett a táskájába a hazautazás előtt. A Verbatim USB 3.0 Desktop Hard Drive 2 TB-os merevlemeze a sakkbajnokhoz került, míg a 640 GB kapacitású külső HDD-t a legügyesebb GRID versenyző kapta meg. A Thermaltake V3 nevű házait a PS Gladiator, a Team Fortress 2, a Kvíz, az Unreal Tournament 3, és a Starcraft 2 legjobbjai kapták meg. A Retro verseny győzteséhez vándorolt az FSP által biztosított AURUM fixed cable 700W teljesítményű táp. Szintén szeretnénk megköszönni a Cooler Master támogatását is. 

A Crutial jóvoltából a Modern Warfare 2 győztese kapta meg az M4SSD 256 GB-os memória kártyáját, illetve a Command & Conquer 3 legjobbja vihette haza a 4 GB-os memória modult. A novella író verseny legügyesebb kezű szerzője az AverMedia által felajánlott Video Capture Cardot nyerte meg. A Dirt 3 második helyezettje egy Logitech MK 520 Wireless Combo vezeték nélküli billentyűzetet, míg a harmadik helyezett a az MK 320-at rakhatta a régi klaviatúra helyére. Ugyanezen játék vigaszági futamát megnyerő táborozónk tulajdonába került a Logitech Z205 jelű laptop hangszórója, és egy C500 webkamera. A szerepjáték verseny dobogósa Horde mintájú bőr pénztárcát, Diablo 3 pólót, és WOW Rune kapucnis felsőt nyert.

De ezzel még mindig nincs vége a nyereményesőnek, mert azok között, akik nem nyertek egyik játékban sem, egy talicskányi apróbb nyeremény került kisorsolásra, köszönhetően a EA, D-Link, ANTEC, G4G, AVerMedia, Microsoft, CNG.hu,Logitech, Sony, Galaktika támogatásának. Pólót, játékokat, magazinokat, posztereket, és még ki tudja mi mindent kaptak ők is, így valóban senki nem ment haza üres kézzel, nem is beszélve azokról, akik időben befizetve a tábor díját, kapásból egy szuper egérrel lettek gazdagabbak a Computer Mode vaj szívének hála. Engedjétek meg, hogy kiemeljem Nimlot pajtást, aki a legelső tábor óta jelen van folyamatosan, már amolyan kötelező kelléke a rendezvénynek. Egy nagyszerű ember, aki jogosan vehette át Gyutól a díjat! Taps!

7. nap, avagy a csomagolás

Édesen szomorú érzés bontani a tábort, mert egyrészt meglehetősen kimerítő volt, másrészt viszont hihetetlenül jó visszagondolni azokra a dolgokra, melyeket közösen éltünk át az elmúlt napokban. Furcsa volt, hogy talán most először láttam olyat, hogy nagyon sokan töltötték az időt a szabad ég alatt. Előfordult olyan is, főleg esténként, hogy a táborozók több mint fele üldögélt a fekete égbolt sötétjében, és felszabadultan ment a sztorizgatás, nevetgélés. Nekünk, szervezőknek különösen nagy öröm látni, hogy milyen sokat jelent Nektek az, hogy együtt tölthetünk évente néhány napot, és számunkra is olyan mértékű feltöltődést ad mindez, hogy kitart egész évre. Bár még nem vagyunk itthon 24 órája, de már azóta is számos személyes levélváltáson vagyunk túl, egymásnak is megköszönve a tábort, és nem mellesleg eldurrantva néhány szállóigét, hogy nevethessünk is egy kicsit.

Fontosnak tartjuk azonban elmondani azt, hogy a GS Tábor nem feltétlen a kockulásról szól, és akik eljönnek, azok nem olyan emberek, akik 0/24-ben rá vannak butulva a monitorokra. Volt köztünk olyan is, aki éppen csak ledobta otthon a kamiont (igen, valódit) és jött táborozni, illetve olyanok is, akik hétköznap alig jutnak gép elé. Ez az egy hét sokkal inkább szól a barátságról, olyan emberekről, akik túl távol laknak a mindennapi személyes találkozáshoz, de ilyenkor összejönnek és élvezik egymás társaságát. Mi is figyeltünk arra, hogy ne legyenfolyamatos, bevérzett szemgolyójú játék, és ne kószáljanak a kempingben zombi módba váltott játékosok. Ma, amikor már a legutolsó poloskaszagú körtedarázs (latin neve: Hoplocampa brevis) is szélessávon netezik, nem csak  a LAN az egyetlen módja a tömeges szórakozásnak. Rengeteget beszélgettünk, még többet nevettünk, és azt hiszem, hogy mindenki olyan élményekkel térhetett haza, melyeket még az unokáinak is elmesélhet. Külön öröm számunkra, hogy kellő odafigyeléssel és kitartással olyan embereket is sikerült megnyitni, akik egyébként nehezen tudnak közösségben oldódni. Gyu fantasztikus kapcsolatteremtő képessége, Judit hihetetlen lendülete, Disorder nagyszerű tánctudása, Paca jóféle Left 4 Dead 2-je, valamint azok akik nem tudtak végig ott lenni, de jelenlétükkel emelték a tábor színvonalát (Ender, Eskin, Hangya, Szonja, EndreMan, Ádám, Mr. és Mrs. Nightwolf) mind hozzájárultak ahhoz, hogy pénteken délelőtt kissé szomorkásan bontsunk tábort. Külön öröm volt ismét körünkben üdvözölni Matteo kartársat, aki egy remek hardveres előadást tartott, miközben szerénységem debug tevékenységet hajtott végre a GRID-ben. Világi buli volt, köszönjük mindenkinek, Ti voltatok a legjobbak! Találkozzunk jövőre is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)