Hirdetés

Gamestar Tábor 2017: 2. nap - nem fogod kitalálni, mi történt délután!

|

Működnek a gépházba épített erőművek, eldörrent már egy halom hálózati fejlövés, és volt pancsolás is. Éjjel.

Hirdetés

Míg az első nap a beköltözésről, elhelyezkedésről, és új táborozóink beilleszkedéséről szólt, addig a második már vegytisztán a játékról, és persze egy tó partján természetesen a pancsolásról szólt. 

Hirdetés

Fontos tudni, hogy a második napon még nem estek egymásnak derék táborozóink szervezett versenyek keretében, de ma (tehát a 3. nap) kezdetét veszik a tudásalapú versenyek (ami azt jelenti, hogy Hunter még akkor sem indulhatna, ha táborozó lenne, és nem szervező). A heroikus küzdelmek végén pedig győzteseket avatunk, akik olyan értékes nyereményekkel távoznak majd, mint például  egy Sapphire Edge HD 4 mini PC...őőő...izé...ez nem, mert ez 2013-ban volt nyeremény. 

De komolyra fordítva a szót, aki kellő erővel, kitartással és ügyességgel rendelkezik (vagyis nem Hunter), akár egy Radeon RX 470-nel is gazdagodhat, és ami egész jól mutatna egy szintén megnyerhető gamer deszkában. Aki saját szemével is szeretné látni a tábori lootmutatót, akkor ide tessék kattintani, mindenki másnak pediglen alant a tegnapi nap mozgóképes összefoglalója. 

Azok kedvéért pedig, akik rühellnek pötyögni, és szeretnének időt megtakarítani, készítettünk néhány gyorsfagyasztott kommentet, amit csupán fel kell melegíteni a Ctrl+C Ctrl+v típusú mikrohullámú sütőben, és már mehet is. Íme: 

"Noob no lifer kockák! Csajotok sincs"
"Menjetek ki a napfénybe, hátha elégtek"
"Úristen, szerencsétlen srác ott 03:54-nél"
"Na, most eldöntöttem, jövőre biztosan ott leszek" 
"Mennyi az alsó korhatár?" 
"Ez az, nyomassátok"
"Mennyi PC, pedig a PS4 az igazi" 
"Na, szép, megint egy clickbait cím. Kösz, GS, eddig olvastalak titeket". 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)