Hirdetés

Hétvégi merengés: GameStar tábor 2003.

|

Nem is kell már olyan sokat aludni ahhoz, hogy ismét a táborban tudjuk múlatni a napokat. Ennek jegyében itt egy kis videó a nyolc évvel ezelőttiről.

Hirdetés

Hálánkat kell kifejeznünk skaarj666 nevű, feltöltéseket kedvelő párttagunknak, aki felnyomta a 2003-ban megrendezett tábor zenés videóját. Igen kérem, legendás alakok bukkannak fel a kisfilmben, és már most megígérhetjük, hogy az idei tábor sem lesz rosszabb.

Érdemes megfigyelni a monitorokat, ekkoriban még nem volt divat a lapos megjelenítő, ezeket a példányokat pedig cipelni sem volt egyszerű, de az akkor táborozók semmitől sem riadtak vissza, mint ahogyan a mostaniak sem. Ezt bizonyítandó, mellékelünk egy tavalyi videót is, melyben a galád táborozók szökést kísérelnek meg. A rendező egyébként megérdemelné, hogy görbe bottal mászkáljon a Tejúton. Monnyon le!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)