Hirdetés

Kaland Tábor a Duna partján

|

Izgalmas ötlet, újszerű élmény: hamarosan indul a Libri Kaland Tábor.

Hirdetés

Egy jó könyvet elolvasni felér egy kalanddal. Mindenki másként éli át a főhős szenvedéseit, vagy örömeit, mindannyian máshogy képzeljük el az egyes helyszíneket, szereplőket és szituációkat. Még izgalmasabb, amikor a történet alakulásába magunk is beleszólhatunk. Nem úgy, hogy a monitor előtt üldögélünk, hanem például úgy, ahogy azt a Libri képzeli: egy bentlakásos táborban hozza közelebb a gyerekekhez a szabadon szárnyaló fantázia világát, megszeretteti velük a könyveket és az olvasást.



Július 31. és augusztus 7. között minden kalandvágyó gyereknek a szigetmonostori Árnyas Szigeten a helye. A Duna által határolt földdarab ad otthont Gardézia képzeletbeli birodalmának, melynek megmentése az első Libri Kaland Tábor célja. A gyerekek különféle népcsoportok tagjaiként döntéseikkel és tetteikkel befolyásolhatják a birodalom sorsát.
A 90 ifjú (11-14 éves) kalandort az egyhetes kalandsorozat folyamán faházakban szállásolják el, napi háromszori meleg étkezést biztosítanak számukra, és 18 tapasztalt táborvezető gondoskodik biztonságukról.



Időpont: 2011. július 31 - augusztus 7.
Helyszín: Szigetmonostor
Jelentkezés: http://www.libri.hu/tabor/

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)