Hirdetés

The Hunger Games tábor - a nyár legrosszabb ötlete

|

Floridában megrendezték az első Az éhezők viadala tábort, ahol kiderült: nem csak a videojátékok nevelik erőszakra a gyerekeket.

Hirdetés

Mi már lefutottuk a témában a saját körünket a GameStar táborral, ahol nem volt hiány erőszakos videojátékokból, mégsem esett egymásnak senki a másik életét követelve (legalábbis nem élőben).

A floridai Largóban a Country Day School iskola ötlete volt, hogy szervezzenek a gyerekeknek egy nyári tábort Az éhezők viadala mintájára. A résztvevőknek különböző próbákat kellett teljesíteniük, természetesen erőszakmentesen. Az egyik ilyen próba során el kellett venni más gyerekektől a zászlójukat, így az, akit megfosztottak tőle, „meghalt”. Az aggódó szülők miatt később a „meghalást” átírták „életek gyűjtésére”, de ez csak őket nyugtatta meg, a gyerekek a filmben látottakhoz hasonlóan cselekedtek. Félve attól, hogy a végén tényleg csak egy (vagy két) gyerek marad élve, a szervezők a hét felénél inkább megváltoztatták a programot, hogy a feladatok csapatépítésre fókuszáljanak és ne a versengésre. Mi lehet a következő? Egy Breaking Bad tábor, ahol a gyerekek megtanulhatnak gumimacit főzni? Esetleg egy Dexter tábor, ahol be kell bizonyítani valakiről, hogy bűnös, majd rá kell őt kötözni egy asztalra? Vagy hogy a filmeknél maradjunk, Ponyvaregény tábor, ahol valaki az érkezéskor jön rá, hogy puska kellett volna ehhez a táborhoz?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)