Hirdetés

10 éves a PlayStation Vita, ami sokkal többre volt hivatott

|

A PlayStation Vita már nem tudott olyan sikeres lenni, mint a PSP, de így is nagyon szerettük.

Hirdetés

Kereken 10 évvel ezelőtt dobta piacra a Sony Japánon kívüli is azóta is utolsó handheld konzolját, a PlayStation Vitát, aminek elsődleges célkitűzése az volt, hogy a PSP-vel ellentétben ne várja tárt karokkal a kalózokat, ne legyen egyszerű feltörni. Ezzel párhuzamosan pedig megpróbált egy, az otthoni konzolokhoz (ekkor az Xbox 360, a PS3, és a Wii generációjában járunk) nagyon közel álló játékélményeket kínálni.

Végül a Sony nem találta meg számításait, tizenhatmillió vásárlóval számoltak 2012 végére, de csak négymillióig sikerült eljutni.

Hirdetés

Azt nem tudjuk, hogy az eladások a későbbiekben hogy alakultak, mivel hivatalos adatokat eztán nem tettek közzé soha többé, de ez azt is egyértelművé teszi, hogy nem fordult meg a tendencia, nem tudott mivel büszkélkedni a Sony. A PS Vita viszont így is egy érdekes színvoltja volt a játékvilágnak, ami bőven megérdemli, hogy egy videóban meséljünk nektek róla.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)