Hirdetés

10 videojátékos fordulat, amitől lerakod a hajadat

|

Sok videojáték története maradt kedves emlék, de csak kevés tudott tényleg emlékezetes csavarokkal elkápráztatni mindenkit. Most ilyen címekből válogattunk.

Hirdetés

Ezen a hétvégén sem maradtok videojátékos toplista nélkül, a tegnapi gigantikus God of War sztorimagyarázó mellett ugyanis összeraktuk nektek az alábbi videót. Ebben összesen tíz döbbenetes videojátékos fordulatot szedtünk össze. Olyanokat melyekre hosszú évek távlatából is boldogan emlékszünk vissza.

Mondanunk sem kell, hogy masszívan spoileres anyagról van szó, de nyugodjatok meg, kizárólag régebbi címekről fogunk most mesélni nektek, a felsorolásban nem említünk újabb játékokat.

De természetesen benneteket sem szeretnénk kihagyni a buliból!

Hirdetés

Ti melyik videojátékos csavarra emlékeztek vissza szívesen? Mi volt az, ami tényleg meglepett, sokkolt titeket? Írjátok meg kommentben! 

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)