Hirdetés

11 perc alatt elmagyarázzuk, miért Gorr, az istenölő Thor egyik legérdekesebb ellenfele

|

Nem világos, hogy ki is a Thor: Szerelem és mennydörgés főgonosza? Semmi gond, segítünk!

Hirdetés

Hosszú ideje tudjuk már, hogy Christian Bale alakításában Gorr, az istenölő lesz a Thor: Szerelem és mennydörgés főgonosza, az első teljes értékű előzetesnek hála pedig már azzal is tisztában vagyunk, hogyan fest majd a karakter élőszereplős adaptációja. Maradjunk annyiban, erősen módosítottak a képregényes alapokon, így Gorr sokkal emberszerűbb lett, mint a Marvel Comics füzeteiben.

Azt viszont csak remélni tudjuk, hogy Gorr eredettörténetéből amit csak lehet, át fog menteni a filmvászonra is Taika Waititi, mivel az istenölő az egyik legjobban írt gonosz Thor összes nevesebb ellenfele közül.

Hirdetés

Persze könnyen lehet, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés nem fogja tudni (vagy nem is akarja) visszaadni Gorr eredeti háttérsztoriját, mi viszont mindenképpen szeretnénk, hogy megismerkedjetek ezzel, ezért az alábbi képregényes magyarázó videóan ezt meséljük most el nektek.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)