Hirdetés

15 éves az Agymenők, itt tartanak most a széria sztárjai

|

Összeszedtük, honnan indultak és hol járnak most az Agymenők színészei.

Hirdetés

Másfél évtizeddel ezelőtt, egészen pontosan 2007. szeptember 24-én indult el az Agymenők, avagy The Big Bang Theory sorozat, ami pillanatok alatt vált közönségkedvenccé. Az összesen 12 évadot megélt széria az elején még csak a geek kultúrán és a szőke nőkön viccelődött, később azonban komoly karakterfejlődésen mentek át a fontosabb szereplők.

Mi most a sorozat színészeiről készítettünk videót társoldalunk, a Puliwood cikke alapján. Az alábbi anyagban azt nézhetitek meg, hol kezdték anno, és jelenleg miken dolgoznak az Agymenők gárdájának tagjai. 

Hirdetés

A 15. szülinap alkalmából persze arra is remek alkalom nyílik, hogy lent, a kommentek között megosszátok velünk legkedvesebb emlékeiteket a sorozat kapcsán. Jöhetnek tehát a legkedvesebb jelenetek vagy epizódok, meséljetek! De előtte azért még nézzétek meg nemrég közzétett videónkat: 

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)