Hirdetés

Összeszedtük a 2010-es évek legmeghatározóbb videojátékait

|

Olyan címeket gyűjtöttünk össze egy toplistába, amik saját képükre formálták a játékipart az elmúlt évtizedben.

Hirdetés

Imádtuk a The Witcher 3: Wild Hunt, a Grand Theft Auto V-öt, a The Last of Ust, a The Elder Scrolls V: Skyrimet vagy épp a tavalyi God of Wart, azonban ezek a kiváló játékok nem forradalmasították a játékipart. Legújabb toplistánkra viszont pont olyan címek kerültek fel, amelyek alapjaiban változtatták meg az egész iparág irányát.

Hirdetés

Most tehát nem a 2010-es évek legjobb, legemlékezetesebb vagy legszórakoztatóbb játékairól van szó (bár gond nélkül rá lehetne aggatni hasonló jelzőket ennek a listának a szereplőire is), hanem olyan címekről, amik megváltoztatták a kiadók korábbi gondolkodását, megjelenésüket követően egyértelműen iparági tényezőkké váltak. Bökjetek rá a nagy Play gombra, és indulhat a múltba tekintés! 

Még mindig nincs vége 2019-nek, mi pedig az év utolsó napjaira is izgalmas videókkal készülünk. Ha nem akartok róluk lemaradni, akkor mindenképp iratkozzatok fel: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)