Hirdetés

Ezek voltak szerintünk a 2010-es évek legjobb sztoriközpontú játékai

|

Sok jó játék jelent meg az elmúlt tíz évben, de nem mindet a története miatt érdemes játszani. Most kigyűjtöttünk tizet, amiben határozottan jó volt a sztori.

Hirdetés

Egész jó volt a 2010-2019 közti időszak a játékiparban, még ha nem is rengette meg a világot a PS4 és az Xbox One. Számos kiemelkedő játék érkezett, amikre hosszú évekig emlékezni fogunk, és amiket bármikor szívből tudunk ajánlani a játékokkal frissen ismerkedőknek. 

Hirdetés

Legutóbb olyan játékokat gyűjtöttünk össze, amik meghatározóak voltak az elmúlt tíz évben, most viszont azokat listáztuk ki, amelyek kimondottan sztorijuk miatt vésődtek emlékezetünkbe. Mint láthatjátok, sok PlayStation-exkluzív került a listára, hiszen mint köztudott, hogy a Sony a történetközpontú játékokban igen erős. Persze lehet még sorolni pár címet, aminek helye van egy ilyen felsorolásban, úgyhogy tegyétek is meg kommentben!

Egyébként pedig iratkozzatok fel, lesz még érdekes videónk a hónapban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)