Hirdetés

Retro PC-n próbáltunk ki a 2017/08-as GameStar teljes játékait

|

Kaci meglátogatta a retro videojátékok szakavatott ismerőjét, Sakmant, és némi játékipari áttekintő után kipróbáltak két játékot abból a válogatásból, amit a 2017/08-as GameStar játékgyűjteményében is megtalálhattok.

Hirdetés

A pénteken megjelent 2017/08-as GameStar magazin egyik ajándékaként egy steames Cinemaware Anthology is a lelkes olvasók markát ütötte. Kaci pedig most felkerekedett, hogy autentikus környezetben próbáljon ki párat a játékgyűjtemény kínálatából.

Hirdetés

Természetesen a ReGamEX atyja, Sakman volt az, akivel gondosan ápolt szakállú szerkesztőn átbeszélte, milyen idők jártak videojátékos fronton akkor, mikor a Cinemaware Anthology felhozatalába tartozó játékok eredetileg megjelentek Amigára és PC-re. A srácok végül előbányásztak egy 286-os PC-t és ezen próbálták ki a Defender of the Crownt és a Rocket Rangert.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni egyetlen videónkról sem (több lenne ez, mint szomorú), akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)