Hirdetés

Stúdióbezárások és félkész játékok - 2018 legnagyobb videojátékos csalódásai

|

A Telltale hiányozni fog, a Boss Key nem annyira. Videón 2018 csalódásai.

Hirdetés

Nagyon látványosan tolt egyet magán a szakadék felé a Boss Key, amely a befuccsolt LawBreakers után sietve kiadott egy erősen félkész battle royale játékot. Pedig mennyivel jobban is alakulhattak volna a dolgok a srácok számára...

Hirdetés

Igaz ez a Telltale-re is, amely túlvállalta magát, és kénytelen volt lehúzni a rolót. Csalódtunk a Fallout 76 miatt a Bethesdában is, a Darksiders III miatt pedig a Gunfire Gamesben. Hogy pontosan miért, és mi volt még idén kiábrándító, kiderül az alábbi videóból.

Minden egyes feliratkozással motiváltabbá tesztek minket, hogy további videókat készítsünk, úgyhogy ha ez tetszett, ne habozzatok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)