Hirdetés

2019 legjobb játékai, amikről valószínűleg nem hallottál

|

Rengeteg jó játék érkezett a radar alatt; kiválogattunk tízet, amiket részletesen bemutatunk ebben a videóban.

Hirdetés

Díjat díjra halmozott a Disco Elysium, de ettől rászántátok magatok a megvásárlására? Kipróbáltátok a Controlt? Hallottatok az Arise: A Simple Storyról? Ha bármelyik kérdésre nem a válasz, akkor mindenképp nézzétek meg legújabb videónkat. Összeszedtünk ugyanis tíz olyan 2019-es játékot, amik sokak számára kimaradtak, pedig kivételes címekről van szó. 

Hirdetés

Természetesen a lista szabadon bővíthető, sőt kifejezetten biztatunk is titeket arra, hogy lent a kommentek között dobjatok még be olyan címeket, amelyek valószínűleg sokak számára ismeretlenek lehetnek, de szerintetek mindenképp érdemes lehet tenni velük egy próbát. 

Folyamatosan érkeznek új videóink, ha pedig nem akartok lemaradni róluk, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)